duminică, 20 mai 2012

Chioru', chior de beat în America. Iar adventiştii lui au crezut că-i fac reclamă.

O filmare de astăzi cu delegaţia Românei de la întâlnirea NATO face astăzi turul televiziunilor. Mesajul subliminal ar fi trebuit să fie "Ia uite cum îşi bate joc Băsescu de ministrul de externe". Numai că a ieşit cu totul altceva.

Vă rog să urmăriţi mai întâi cu atenţie secvenţa video luată de pe youtube:



Şi acum să o analizăm.

Trebuie spus dintru început că acest clip a fost încărcat de userul . O privire scurtă aruncată asupra celorlalte sute de filmări din lista domniei (domniilor?) sale arată rapid că este vorba de un persnaj aparţinând cltului adventist. Fix secta de care aparţine Băsescu.

Secunda 10: Imaginea e concentrată iniţial pe Marga apoi ia un plan american în care îi cuprinde pe amândoi oficialii.

Secunda 20: Obiectul atenţiei devine Băsescu. Aştepta cameramanul ceva? 10 secunde avem în prim-plan faţa unui Băsescu ce pare aerian apoi acesta se întoarce înspre stânga poziţiei noastre de vizualizare vorbind cu cineva.

Secunda 40: Plan larg pentru a vedea cum PREŞEDINTELE ROMÂNIEI coboară abia ţinându-se.

Secunda 50: În spatele lui fostul ministru de externe (şi actualul consilier prezidenţial pentru probleme externe), Cristian Diaconescu, zâmbeşte stânjenit de situaţie.

De aici până la 1:10 Băsescu priveşte fix spre un singur punct.

Minutul 1:20 - Îşi şterge barba cu gesturi de... Vă las să apreciaţi.

Minutul 1:25 - Şedinţă foto!!!! Priviţi-i mutra la 1:33.

Minutul 1:37 - Îşi freacă mâinile exact ca un... Iar vă las să vă spuneţi părerea.

Minutul 1:41 - Mâinile nu au ce face altceva. Trebuie să cureţe urechea.

Minutul 1:45 - O nouă şedinţă foto.

Minutul 1:53 - Marga: "După cum spunea şi domnul preşedinte..."

Minutul 2:14 Preşedintele este dus de un elan şi nu mai are răbdare să urce pe podium pe scară. O ia ca... ţăranul.

Minutul 2:17 "Eu îs eficient, nu pierd vremea". Corect! Cele două sticle de whiskey erau cu siguranţă deja golite.





Înţeleg de aici că era aranjată toată scena pentru ca MINISTRUL DE EXTERNE AL ROMÂNIEI să cadă în ridicol. Băieţii cu camera erau pe fază. I -sa dat semnalul lui chiombea. Numai că starea de euforie bahică a acestuia le-a jucat o festă care, din păcate, se va răsfrânge şi mai rău asupra imaginii României. Amintiţi-vă imaginile cu Sarkozy făcut pulbere de votka lui Putin.

PS: Am salvat în calculator clipuleţul. Pentru cazul în care coreligionarii şi-ar şterge postarea.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ăla, de care spui tu că-i stânjenit, este, de fapt, plin de pizmă, invidios şi pregătit pt. orice. Nici nu cred că-i străin de toată această tărăşenie ciudată, da' cu impact imagologic maxim. Da, acel domn, care acu' este consilier, de câte ori a " prins" şi el postu' de ministru de externe - la care jinduieşte cu of tot timpu' -, de tot atâtea ori nu şi-a dus la capăt mandatu', a fost dat jos, demis sau a căzut guvernu'. Ha, ha, ha! aş spune că oriunde se află el, ghinionu' şi relele practici sunt prezente şi ele. Să ştii că " faimoasa" lui consiliere, cu privire la vizita asta de lucru, în SUA, la Chicago, implică şi include şi pizma, dorinţa de răzbunare, atât pe cel ce i-a luat locu', cât şi pe cei ce formează, actual, majoritatea parlamentară, conduc guvernu', pe fostu' lui partid mai ales, PSD-ul. Că nu i-a ieşit precum l-a " consiliat", asta-i altă mâncare de peşte. Factoru' surpriză este mereu prezent şi îmbracă felurite forme, aspecte,proceduri sau atitudini, comportamente. Factoru' surpriză a fost însuşi Măreţu' şi interioru' lui complicat, complex şi confuz. Chiar suferă pt. actuala situaţie politică, îi e năduf, necăjeală, da' nu prea are multe mijloace să " joace" aşa cum îi place, cărţile decisive convenabile care îi şi dau o stare psihică echilibrată. Când nu poate, când este legat de mîini, când este NEPUTINCIOS politic, aşa se manifestă, precum un copil răsfăţat care nu mai beneficiază de răsfăţ, plus o nepăsare periculoasă ce frizează inconştienţa. De multe ori starea aceasta de nepăsare vecină cu inconştienţa l-a făcut plăcut unora dintre noi, concetăţenii noştri votanţi, şi l-a propulsat în vârf, vârfu' decizional. Ei, mă upresc. Cam atât. M-ai provocat la discuţii, precum văd...Cu respect,
Pensionaru'

Anonim spunea...

A, priveşte-l cu etenţie pe ăla din dreapta lu' Diaconescu, la momentu' T zero al videoclipului. Este un SPRÂNCENAT, unu' cu d'alea stufoase... Ha, ha, ha!
Pensionaru'