marți, 29 mai 2012

Plagiatorul Mititel şi lucitorul Vizirel

S-au trezit şi gălăgioşii! Unu'i Mititel, altu-i bruneţel dar Vizirel. S-au trezit şi au început să dea lecţii. "Profesionalismul în muzică" - teza de doctorat a lui Liviu Mititelu; "Spiritualitatea românească reflectată de sânii Nicoletei Luciu", lucrare de masterat prezentată la Sorbona.

A uitat mititelu' ăsta de Mititelu cum a copiat el o melodia grecească, cum i-a pus un text românesc şi cum a ajuns astfel ca Daniela Gyorfi să dea explicaţii pentru că fusese pusă într-o situaţie penibilă! Se ducea EL să dea lecţii!!! Dar de ce mai sunt plătiţi mii de specialişti la TVR? Doar pentru pupinbăsism?

A uitat şi celălalt "bronzat" de l-am menţionat mai sus cum a jucat el numai şi numai în creaţii de autentic fior şi pură spiritualitate românească. Poftim? Telenovela este de origine latino-americană? Vai, cred că vă înşelaţi! Nu se poate ca acest stâlp al naţionalismului cultural românesc, care este Lucian Viziru, să fi jucat în asemeni producţii.

Şi de aceea cu dedicaţie pentru toţi bronzaţii, care este invidioşi că ei nu este sus, clipuri pentru vindecarea amneziei:



Niciun comentariu: