sâmbătă, 23 martie 2013

Un antrenor genial

Toţi comentatorii de sport i-au sărit în cap lui Victor Piţurcă după meciul de aseară dintre Ungaria şi România terminat 2-2. Pentru toţi aceştia care sunt răuvoitori am câteva cuvinte de spus.

Nu aţi înţeles că Piţi este un profet al vremurilor noi din antrenorat. Este primul, un deschizător de drumuri prin strategia sa prin care concepţiile tactice ale adversarilor sunt date peste cap.

Deşi comit un act de trădare prin faptul că dau la iveală esenţa acestei strategii de joc, totuşi o spun: spre diferenţă de restul selecţionerilor, Piţurcă îi lasă de azi înainte pe jucători să-şi aleagă ei înşişi postul pe care să joace şi momentul în care să intre pe teren. Gândiţi-vă ce surprinşi vor fi adevrsarii în Olanda când îl vor vedea pe Tătăruşanu vârf împins şi pe Torje pe postul de portar!

Deci n-aţi înţeles nimic din fenomenul numit fotbal, sunteţi nişte nepricepuţi şi, în general, opaci la genialitatea piţurcismului.

Un comentariu:

Anonim spunea...

E jale, Donkey, cu piturcismu', e jale. Păcat de jocul ăsta, fotbalul, că-i populat cu indivizi de genul acestor DEMOTIVATI şi nedeterminati, jucători şi antrenor. Cu respect,
Pensionaru'