miercuri, 25 iulie 2012

Scopul lui Viviane Reding: U(E)RSS. Iar România, simplă gubernie

Ţipetele isterice ale comisarei pentru Justiţie, Viviane Reding, prin care guvernul României era acuzat de câte şi mai câte blestemăţii au făcut să fie trecute cu vederea nişte foarte recente afirmaţii ale sale.

Conform siteului britanic http://www.theregister.co.uk/2012/06/28/eu_federation/, această individă ar fi afirmat că a sosit ceasul ca UE să se transforme într-un stat federativ de tipul SUA. Pentru binele cetăţenilor, nu-i aşa? Ca să luptăm cu cccrizza, nu-i aşa? Din documentul pdf elaborat de această creştino-popularo-populisto-jurnalisto-politico individă reiese că ar fi gata pregătite nişte planuri de către Comisia Barroso! Puteţi descărca de aici documentul şi să verificaţi cu ochişorii dumneavoastră!

Nici acum nu e clar că avem de-a face cu o adunătură de indivizi ce trec peste capul naţiunilor? Că pentru această gaşcă democraţia este acceptată doar când este convenabil?

Mi-am aruncat privirea şi pe cariera acestei cucoane. Pe wikipedia, normal. Şi am dat peste nişte lucruri de-a dreptul curioase. De exemplu, deşi avea activitate politică grea în spate, nu i s-a părut imoral să se cocoaţe şi în fruntea Uniunii jurnaliştilor luxemburghezi. iar din 1999 nu se mai dă dusă din componenţa Comisiei UE.

Cică aparţine Partidului Creştin Social, component al Partidului Popular European. Dar în vara lui 2011 a înfierat cu mânie utilizarea de către Ungaria a fondurilor UE cu scop pro-vita. Adică anti-avort. Nu este corect politic să combaţi avortul.

Dar tot cu înfierări s-a ales şi Ciprul. Pentru politică nefavorabilă homosexualismului. Ori doamna "social-cerştină" Reding luptă împotriva oricărei discriminări ce ţine de orientare sexuală sau gen". Aşa se scrie pe site-ul acesta!

Dar are grijă în altă parte să spună: "La conception, l’avortement, l’euthanasie sont des domaines réservés aux États. Nous ne pouvons pas légiférer en ces matières. En tant que chrétienne, j’ai ma propre opinion, mais en tant que commissaire, je considère que ce n’est pas de mon ressort." (Conceperea, avortul, eutanasia sunt domenii rezervate Statelor. Noi nu putem legifera în aceste materii. În calitate de creştină, eu am propria mea opinie, dar în calitate de comisar, consider că nu ţine de domeniul meu". Uau! Chiar aşa!? Creştinism de hocus-pocus!

E drept că stimabila a fost la un moment dat gata să-şi piardă scăunelul pentru că era catolică. Astea sunt standardele de modă nouă: majorităţii (adică creştinilor) le este interzisă participarea politică. Ori poate a fost doar de faţadă? "Victimizare" se numeşte. I se crează o aură de martiră iar apoi "creştina" inventată poate să înfăptuiască orice doreşte sufleţelul ei. Inclusiv acte anti-creştine evidente.

În aprilie, anul în curs, în Ungaria a fost adoptată o nouă Lege a Cultelor. Cine a sărit în sus imediat? Comisara! Pentru a aduce legea "în conformitate cu directivele UE", aşa scrie aici. Adică doamnei "catolice" nu-i convine că se pune stavilă inflaţiei de secte şi organizaţii mai mult sau mai puţin religioase.

Asta-i Europa care ni se pregăteşte. A unor birocraţi. A unor imposturi politice. A centralizării totale. A cîlcării naţiunilor şi sentimentelor cu adevărat religioase în picioare. Iar când un popor vrea să-şi ia soarta în mâini, hop şi trăpăduşele de genul Viviane Reding.

Niciun comentariu: