marți, 31 iulie 2012

Germania a început să jefuiască şi la Olimpiadă.

Coreeanca Shin A-Lam a fost oprită de la câştigarea unei medalii la spadă numai şi numai pentru că avea în faţă o nemţăloaică, o reprezentantă a "rasei superioare", într-o perioadă în care în Europa fumurile imperialiste sunt din ce în ce mai făţişe.

Scrimeura din Coreea de Sud se afla la egalitate iar Britta Heidemann trebuia să puncteze pentru a accede în finală. Mai era doar o secundă (puteţi verifica urmărind înregistrarea postată mai jos). Ei bine, această secundă a fost prelungită până când nemţoaica a putut puncta. Au fost 4 asalturi (PATRU!) în această "secundă". Ba încă se poate observa cum cronometrul a ajuns şi la momentul 0 (zero)!

Arbitra era austriacă. Adică tot germancă. Şi a sprijinit cu toate forţele reprezentanta Germaniei. Britta a reuşit să puncteze iar antronorul coreean a protestat, după cum era şi normal. Shin A-Lam a rămas împietrită, cu lacrimi în ochi, zeci de minute pe pista întrecerii.

Cu toate că în scrimă este admisă verificarea video, juriul a ignorat cu sânge rece să verifice înregistrarea care putea dovedi cine era adevărata sportivă ce trebuia să meargă în finală. Şi uite aşa în istoria olimpismului avem de-a face cu una din cele mai mari nedreptăţi care umbresc lupta sportivă. Pentru ca interesele şi orgoliile unei puteri continentale, precum Germania, să fie satisfăcute.

Totul seamănă cu nedreptatea făcută Nadiei Comăneci la Moscova, de către slugile din arbitraj ale puterii de atunci de la răsărit. Atunci era URSS, acum este Germania. Ce ruşine!

Îndreptaţi situaţia, domnilor de la CIO! Nu mai acceptaţi fumurile imperialiste!



foto: www.gsp.ro

Niciun comentariu: