vineri, 2 august 2013

Andreea Bălan: PROmovare INTACTă la AFI Palace

Vara aceasta mall-ul AFI Palace împreună cu Radio ProFM au organizat împreună o serie de concerte cu vedete pop. Seara trecută, pe 1 august, a fost rândul Andreei Bălan şi nelipsitei echipe de dansatoare ce îi însoţesc spectacolele, împreună cu câţiva invitaţi (Matteo şi Mike Diamondz).

Blondina cântăreaţă a profitat de ocazie şi a făcut un promo pentru noul sezon al emisiunii televizate la care participă, "Te cunosc de undeva". Numai că acest produs de divertisment se desfăşoară în cadrul Antenei 1, canal al trustului Intact, ori evenimentul la care ni se prezenta vedeta era organizat de un canal de radio ce aparţine trustului MediaPro.

Să nu fi realizat artista sau să fie vorba de un "amor" financiar de ultimă oră între cele două mari rivale ale divertismentului românesc?

Mai jos găsiţi înregistrarea video a reclamei făcute televiziunii Antena 1 din chiar bârlogul ursului Pro (alături de alte câteva înregistrări şi imagini foto). Sper să vă stârnească interesul... doar în limite rezonabile. :-)










































Niciun comentariu: