miercuri, 12 iunie 2013

Reîncepem lupta!

Javrele astea au început iarăşi acelaşi joc ticălos prin care vor să ne bage pe gât toate ticăloşiile în numele "Ieuropei". Vin iarăşi cu falsele lor ţinte, cu falsele lor dezbateri şi propuneri, cu falsele lor soluţii. Cu toţii! Şi cu toţii sunt O MIZERIE. Am avut răbdare şi am aşteptat. Dar este o limită!

De acum reluăm lupta!

Fără pederastia oficializată în România!
Fără regionalizare!
Fără FMI!

Nu aţi fost votaţi pentru vomele pe care vreţi să le legiferaţi. Nu pentru aceasta aţi primit acel procent înfricoşător de voturi. Nu acceptăm porcăriile voastre! Basta sau vă ia mama naibii pe toţi!
Şi dacă o să tot ignoraţi vocea poporului atunci să vă aşteptaţi la ceea ce este mai rău!

N-aţi vrut să-l daţi jos pe Băsescu? Aplicaţi în continuare dispoziţiile distrugătoare pentru ţară ale FMI? Impuneţi şi voi ticăloşiile fără margini ale mafiei pidosnice mondialiste!

Atunci valea cu voi! Demisia cu toţii. În frunte cu jigodia de Ponta!

Şi să-l ia cu el şi pe javra de Băsescu dacă tot se pupă-n bot!

DEMISIA! 

Trăiască România creştină!
Trăiască Europa naţiunilor!


Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce strigături, Donkey! subscriu la tot ce ai scris, numa' că trebuie şi viclenie, disimulare-simulare, capete de pod cucerite în reduta adversarului, folosirea armelor inamicului, a veşmintelor lui, a metodelor lui, anticiparea lor, contracararea lor cu măsuri plusate - ca la poker -, pioni sub acoperire în câmpu' inamic ş.a.da, este nevoie de toate astea ca să scapi de nişte ticăloşi bine ÎNŞURUBAŢI în măruntaiele statului, la vârfu' lui, peste tot în câmpurile de decizie etc. Aşa că, pe ei, pe ei, înainteee, tot înaintee! Cu respect,
Pensionaru'