marți, 25 iunie 2013

Atmosferă funebră la Sport.ro

Lui Mihai Mironică i se întunecă rapid faţa. Ochii lui Emanuel Terzian mai că începură să scoată lacrimi după încrâncenarea iniţială. Unda de şoc zgudui nu numai studioul de televiziune. Fiori reci cuprinseră redacţia întreagă şi de la ProSport. Încă şi unii rivali de la publicaţiile omoloage (de genul gsp.ro şi digisport) au cunoscut momente de depresie dar în cazul acestora lipsesc dovezile palpabiole care să ateste profunda mâhnire.

Nu! Nu e vorba de nici un coleg de-al acestora care să fi părăsit brusc această lume. Nici nu avem de-a face cu o reacţie de îndurerare faţă de tragedia din Muntenegru.

Primiseră doar o veste pe fluxurile de ştiri: Steaua NU este eliminată din competiţiile internaţionale.

Şi cum mai anunţaseră ei, cu o zi înainte, cu zâmbete până la urechi, că echipa campioană va fi pedepsită chiar mai drastic, cu doi ani suspendare.

Iar acum dezastrul i-a lovit în "prime time", la o oră de maximă audienţă spre a li se mediatiza şi mai mult frsutrarea şi rahatul penibilul în care ei înşişi s-au aruncat cu ochii închişi. Au mai rămas doar balele urii pe care nu le-au mai putut şterge. Că se aflau în off-side... jurnalistic.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Donkey, n-a fost o întâmplare, o simplă întâmplare " IERTAREA" echipei Steaua, nicidecum. Totu' are legătură cu politica, cu furia fanilor faşă de o decizie politico-juridică - cea cu băgarea la pârnaie a oierului ciudat, da' conducător de echipă de fotbal -, efectu' asupra lor, a fanilor, posibila lor manifestare necontrolată faţă de cel Demis în vară, guvernatoru' ţării, cel care l-a băgat la " mititica" pe el şi pe atâţia alţii, posibile demonstaţii şi valuri de furie necontrolată ale fanilor echipei de fotbal, de multe alte implicaţii etc. Aşa că, drept consecinţă, ca şi în vară, la suspendare, da' de data asta cu dublu rol( scăparea demisului de TURBULENŢE incontrolabile, da' şi pt. mulţumirea fanilor echipei Steaua) S-A APELAT LA " EXTERNI". Da, ei au utilizat " influenţa" de care dispun în domeniu şi, pac!, " minunea" sa-ntâmplat. Eu nu sunt microbist, aşa că mă lasă " rece" situaţia Stelei, da' nu trec neobservate tehnicile celor " nevăzuţi", scopurile lor care mai de care, aservirea, slujul, obedienţa sau pur şi simplu ORDINU' primit. Ghici ghicitoare cine-i mai tare în domeniu, cine are influenţă externă mai mare, pe cine, ce cum poate " activa" extern domnu' cu pricina ş.a., hmm, ce zici, ghiceşti? Cu respect,
Pensionaru'

Donkeypapuas spunea...

@Pensionaru'

Explicaţia nu "ţine" pur şi simplu pentru că speţa era diferită total de aceea a echipelor turceşti. Se făcea UEFA de râsul curcilor.
Asta ca o paranteză pentru că postarea se referă la atitudinea unor loaze din presă.