marți, 26 februarie 2013

Paiaţa mondialiştilor are parte de o înfrângere severă în Italia.

Din rezultatele aproape finale ale alegerilor parlamentare din Italia (desfăşurate dumnică şi luni) reiese că formaţiunile de centru stânga şi centru dreapta se află la foarte mică distanţă unele de altele. Dar surpriza este dată de formaţiunea lui Beppe Grillo, "Mişcarea 5 stele", care devine cel mai important partid parlamentar cu aproximativ un sfert din fotoliile din Cameră şi aproape 24% la Senat. Astfel că se constituie în elementul decisiv al formării viitorului guvern. Acest fost actor a declarat public că el şi susţinătorii săi constituie conservatorii adevăraţi ai Italiei şi că sunt sătui de dezastrul lăsat atât de socialişti cât şi de berlusconieni. Surpriza şi mai mare a alegerilor este că gogoaşa umflată de sloganurile europene, numită Mario Monti, şi a lui formaţiune a cules doar 10 procente din voturi. Propaganda sforăitoare a birocraţilor "europenişti" de la Bruxelles îl proclamau de săptămâni bune drept câştigător şi partener de guvernare alături de coaliţia de stânga a lui Bersani. O guvernare în beneficiul Germaniei, bine-nţeles, ca şi în cazul actualului guvern Monti.

Puteţi accesa rezultatele actualizate pe siteul Ministerului de Interne al Italiei, http://elezioni.interno.it/.

Morala este că italienii au fost atât de entuziasmaţi de Monti şi ai lui "europenişti" încât au preferat "bunga, bunga", (foşti) comunişti şi comici vestiţi ai ecranului.

Domnu' Ponta, poate pricepi în sfârşit şi dumneata că ai devenit premier nu pentru marile merite pe care le-ai avea, nici pentru a te pupa cu Băsescu pe la întîlniri secrete şi nici ca să fii şi dumneata slugă a FMI. S-au săturat cu toţii de marea hoţie "capitalistă" (sau "socialistă", depinde de vremi), o etichetă prin care organizaţii oculte sprijinite financiar duc naţiunile la râpă pentru a aplica agende secrete de împărţire a lumii şi inginerie socială. Iar victime îi cad principiul naţionalităţii, Creştinismul, libertatea de expresie şi de iniţiativă economică.

Niciun comentariu: