sâmbătă, 8 decembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu pe repede-nainte. Colegiul 19 Camera Deputaţilor.

1. Dinu GIURESCU candidează din partea USL (PC). Istoric şi membru al Academiei Române. Cei care au de-a face cu disciplina Istoriei ştiu foarte bine că această disciplină ştiinţifică foloseşte argumentarea, izvoarele şi cercetarea critică a acestora. E mai greu pentru odrasle de kominternişti de genul lui Volodea Tismăneanu să înţeleagă. Soiul acesta de propagandişti este crescut sub influenţa strictă a marxismului sau într-un spirit marxizant.

fan page: http://www.facebook.com/pages/Dinu-C-Giurescu/210839998995574

foto: http://www.facebook.com/pages/Dinu-C-Giurescu/210839998995574
2. Mircea-Cristian RAICU de la ARD (PD-L). Cu stagii vechi în FSN-PD, administraţia locală a fost o scară bună pe care să urce în influenţă.


http://www.mircearaicu.ro/
http://www.facebook.com/mircearaicu.ro
https://plus.google.com/100597420632301527523/posts

foto: http://hartapoliticii.ro

 3. Cătălin-Daniel FENECHIU, candidat al PPDD. De profesie avocat, a devenit foarte vizibil ca omul lui Dan Diaconescu la ţeapa cu combinatul chimic de la Râmnicu Vâlcea. Cunoaşte maghiara iar pe sora domniei sale, Julia Zorkoczy, a propus-o partidul lui Dan candidată la colegiul 22 din Bucureşti. Ca să nu se supere fraţii. PS: vă recomand să vă uitaţi la numele care-i compun echipa biroului de avocatură.

http://www.danielfenechiu.ro/
http://danielfenechiu.blogspot.ro/
http://www.facebook.com/danielfenechiu.ro
http://www.facebook.com/daniel.fenechiu/info
http://www.fenechiusavu.ro/echipa.html

foto: http://www.alegericonsiliulbarouluibucuresti.ro

4. Ion CANTEA de la PRM. "Şopârla neagră" care este nu numai detectiv particular ci şi mediator, inginer, economist, artist...

http://mediator-ioncantea.blogspot.ro/
http://www.facebook.com/ion.cantea/info

foto: http://www.parlamentare2012bucuresti.ro

5. Laszlo NAGY propus de UDMR. Fără indicii.


6. Radu-Dan-Septimiu POPA, candidat PER.Numit şi, peste câteva luni, destituit din funcţia de preşedinte al Fondului de Mediu. Provenit şi el din rândul consilierilor locali.

http://www.radupopa.eu/
http://raduseptimiupopa.wordpress.com/

foto: http://raduseptimiupopa.wordpress.com

PRONOSTICUL MEU: încleştare între Dinu Giurescu şi Daniel Fenechiu.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mă uimeşti, DOMNULE, cu câtă perseverenţă explici CE ŞI CUM, arăţi, vorbeşti DESPRE şi infierezi acolo unde este nevoie, unde face obiectu', unde este cazu'. Consecvent şi tenace! asta te caracterizează când îţi place să faci ceva, să argumentezi, să explici, să dovedeşti sau să evidenţiezi. Iscusit în ale verbului şi intransigent faţă de netrebnici. Imi place să citesc ceea ce scrii pe blogu' tău. Referitor la mâine: Văile se compactează, orizontu' se comprimă, vrema " vorbeşte" şi oamenii SUSPINĂ. Toate se adună şi undele vibrează. Clopotele bat puternic, iar lumea meditează: "să fie aşa, să fie altfel, să mă duc, să nu mă duc, oare ce trebuie să fac, hmm?", şi toate se simplifică. Nimic nu rămâne, doar totu' se transformă, uniţi în cuget şi simţiri, ROMÂNII se adună. Şi merg, şi merg, şi merg...ooohh! Cu respect,
Pensionaru'

Anonim spunea...

Ai spus "sa-mi ajute Dumnezeu" sa termini cu toate prezentarile. Nu ti-a ajutat. Poate ar trebui sa cazi pe ganduri.

Radu Dan Tuescu

Donkeypapuas spunea...

@Radu Dan Tuescu

Stimate domnule,
Toată munca pe care aţi văzut-o transformată în articole a fost depusă doar de o singură persoană: de mine. Poate cu încurajări îmi dădeam mai mult silinţa. Sau poate preferam ca în loc să prezint toţi trăzniţii care candidează să-i prezint doar pe cei care-mi conveneau şi numai pe aceia. Aşa era mai bine? Am preferat să fiu fair. Şi am preferat să respect Legea electorală şi în sâmbăta dinaintea alegerilor să nu mai scriu nici un articol pe această temă. Este corect aşa sau nu?
Am preferat să caut surse şi nu să reproduc liste prin formula "copy/paste".
Şi am considerat că la momentul actual să las de-o parte pentru câteva ore ciclul de romane pe care-l citesc ("Urzeala tronurilor" pe care vi-l şi recomand) pentru a informa într-o problemă actuală de necesitate maximă, conform părerii mele subiective.
Mulţumit?

Anonim spunea...

Cum să spun: "i-am ciuruit" sau, politicos, S-A FĂCUT DREPTATE, hmm, cum e mai bine? Anyway: it doesn't matter!Sper să LUCREZE pt. oameni noua putere, pt. binele lor, pt. o viaţă mai bună. Aşa sper, aşa cred. Cu respect,
Pensionaru'