miercuri, 5 decembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 12 Camera Deputaţilor.

1. Raluca-Cristina ISPIR de la USL. Din profilul de pe Facebook reiese că studii juridice dar nu arată la ce facultate le-a săvârşit. Reiese şi că intrarea în PNL a propulsat-o în administraţia locală. Nu are locuinţă personală! Deocamdată.

http://www.facebook.com/IspirRaluca
https://twitter.com/ralucaispir
http://ralucaispir.pnl.ro/
http://www.myspace.com/554762649/badges

foto: http://www.myspace.com/554762649/photos

2. Cristian PETRESCU de la ARD (PD-L). La Revoluţie avea 18 ani şi era mecanic. După 1989 a rămas mecanic pentru ca apoi să sară direct în structura Ministerului Turismului şi Sportului. Aşa reiese din biografiile pe care le puteţi citi aici, aici, Atenţie! Înainte cu mult de a finaliza studiile universitare şi post-universitare. Sau poate sunt unele lucruri evitate în biografie. De exemplu, nu aflăm când a făcut armata şi la ce armă. Iar pentru acest domn însemna un an din viaţă care lipseşte din pomenita biografie. Să presupun că la băieţii cu ochi albaştri? Nu am înţeles dacă are sau nu are nevastă bogată. Încă un "ceştin-democrat" ce se declară în favoarea legalizării prostituţiei. Poate de aceea  a oferit prezervative în actuala campanie electorală? La un moment dat a fost înlocuitorul Elenei Udrea la Ministerul Turismului iar printre ideile sale se număra şi atragerea turiştilor pe litoral în timpul... iernii. Conduce şi el un soi de fundaţie sau ONG cu iz de afacere.

http://www.cristianpetrescu.ro/
http://cristianpetrescu.blogspot.ro/
http://www.linkedin.com/pub/cristian-petrescu/28/694/289
http://www.facebook.com/cristian.petrescu.77
http://www.facebook.com/pages/Cristian-Petrescu/364932476860965
http://www.facebook.com/pages/Cristian-Petrescu/274620399220837

foto: http://www.cdep.ro

3. Andreea-Anca ALEXANDRESCU propusă de PPDD. I-am găsit pagina de Facebook de unde am preluat şi imaginea dar nu mă întrebaţi cine anume este din poză.

http://www.facebook.com/ancaandreea.alexandrescu

foto: http://www.facebook.com/ancaandreea.alexandrescu

4. Ion UŢĂ de la PRM. Nici măcar pe site-ul apropiat propriei sale formaţiuni politice nu i-am găsit imaginea. Noroc cu Youtube.

5. Eva NAGY de la UDMR. Greu de făcut selecţia între atâtea Eve Nagy care există. Totuşi a existat una care a fost (este?) Director de cabinet la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din partea UDMR.

foto: http://www.udmr.ro/profil/nagy-eva


6. Cornelia LALU candidează din partea PER. A candidat la alegerile locale pentru postul de primar al Sectorului 3 şi are un cabinet de avocatură. Pe face book un comentator (Marin Moceanu) o întreabă: "ati fost mai multi ani consiliera lui Valeriu Stoica, la ministerul justitiei? acela despre care presa a scris ca ar fi fost implicat in adoptiile ilegale si care in ultimii ani are afaceri extrem de banoase cu statul? el va fost profesor in ale politicii? de ce nu apar si oameni noi, care nu pot fi banuiti de nimic"

http://www.facebook.com/pages/Cornelia-Lalu/301815263240548

foto: http://www.facebook.com/pages/Cornelia-Lalu/301815263240548


PRONOSTICUL MEU: starea de spirit "anti" din Capitală îşi va spune cuvântul.

Niciun comentariu: