marți, 4 decembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 10 Camera Deputaţilor.

Şi intrarăm în Sectorul 3!

1. Florin-Alexandru ALEXE de la USL. Preşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi consilier local, ne informează site-ul partidului. Dar şi activităţi în media, dacă ceea ce se scrie pe Wikipedia este corect. Prin 2010 ANI a considerat că s-a dedat pe la mierea guvernamentală. Activ on-line:

http://www.facebook.com/alexeflorinalexandru
http://www.facebook.com/F.A.Alexe
http://florinalexe.pnl.ro/

foto: http://www.pnl.ro

2. Marilena LĂCĂTUŞ de la ARD (PD-L). Această nouă Miţa Baston, nourepublicanistă într-o vreme, vrea să se lupte cu sistemul educaţional care-i dă bătăi de cap de douăzeci de ani. Învăţătoare care a absolvit Liceul Pedagogic şi "Facultatea de Management" (unde şi când am dori să aflăm despre aceste studii pomenite la sfârşit) scrie domnia sa la profilul de pe Facebook, se declară sătulă să lupte cu sistemul educaţional din România. Retorică a la Caţavencu: "am sperat ca influenţele europene să aducă ceva bun sistemului de învăţământ, dar din păcate lucrul acesta nu s-a întâmplat" susţine într-un interviu pe care-l puteţi citi aici.
M-am întrebat ce proptele a avut de ne-am pricopsit cu fătuca asta pe cap. Şi am găsit un lucru pe care a evitat să-l precizeze: a fost prezentatoarea unei emisiuni la obscurul post de televiziune Apă Chioară TV, pardon, TV H2O, TV H 2.0, post de televiziune prin care Sebastian Lăzăroiu a devenit un mogulaş bun de dat model de către Băsescu.

http://www.facebook.com/Marilena.Lacatus.ARD
http://www.marilenalacatus.ro/
http://www.linkedin.com/pub/marilena-lacatus/37/462/2a7

foto: http://www.facebook.com/Marilena.Lacatus.ARD


3. Doru PRIOTEASA de la PPDD. A fost consilier local din partea... PD-L, considerat chiar un apropiat al lui... Traian Băsescu. ANI l-a luat la ochi pentru faptul că venea cu o maşină luxoasă la servici dar a uitat să-l mai întrebe de sănătate atunci când stimabilul consilier general "a uitat" să-şi mai prezinte declaraţia de avere obligatorie. L-a un moment dat a manifestat un interes subit pentru planuri de dezvoltare imobiliară.

http://www.facebook.com/prioteasadoru
https://plus.google.com/116873157774899583167/posts
http://prioteasadoru.blogspot.ro/

foto: http://www.facebook.com/prioteasadoru


 4. Ruxandra-Georgeta LUNGU din partea PRM. Face parte din greii Partidului România Mare. A fost candidată la alegerile europene şi la cele pentru funcţia de primar al Sectorului 3, candidatură sprijinită de Cuţu-cuţu.Informaţii despre candidată mai puteţi citi şi aici.

http://www.ruxandralungu.blogspot.ro/
http://www.facebook.com/lungu.ruxandra

foto: http://www.ruxandralungu.blogspot.ro

5. Ana Maria BIRO de la UDMR. O fi soţia cnadidatului de la Colegiul 7? Informaţiile sunt prea vagi şi există riscul de a se face confuzie între persoane pentru că ici, colo întâlnim o teoreticiană UDMR-istă Biro al cărei nume este transcris când Anna, când Ana. Mai există o persoană declarată non grata de statul român. Aflăm alta a cărei limbă maternă este româna.

6. Irina MILITARU reprezintă PER. A candidat şi la alegerile locale dar în sectorul 2. Informaţii prea puţine pentru a selecta între diferitele persoane cu acelaşi nume.


PRONOSTICUL MEU: candidatul USL. Poate şi candidata PRM prin depăşirea pragului electoral.



Niciun comentariu: