marți, 21 mai 2013

Iulian Capsali: Casus Becali

Din tot excesul de cuvinte pe tema Becali, am retinut o interventie a lui Adrian Dumitrescu, care explica succint cum sta problema:
"Cap - coada, situatia este cam asa: iese circ cu SRS care tipa cu securistii acoperiti din Parlament plus cireașa, scandalul Barsan ..chestie serioasa ... hop ca de obicei pica o chestie de care sa vorbeasca toata lumea ... si să uite ... de subiectele serioase ... miroase rau a manevra.
Becali este un fel de "vinovat de serviciu", numai bun de aruncat cu pietre in el ! "

Ce s-a reusit prin condamnarea lui Gigi Becali este, intr-adevar, mutarea completa a discutiei de la subiecte foarte dure, cum ar fi compromiterea printr-o actiune fara precedent a trimisului nostru la CEDO, prof. Birsan si pregatirea unei propagandiste a homosexualitatii, Iulia Motoc, din aceeasi stirpe ca si Monica Macovei, prima fiind o sprijinitoare, a doua chiar membra de onoare in ACCEPT, organizatia de lobby homosexual stipendiata de magnatii financiari, implicit si de Soros. Conspiratie incredibilă: asupra unui judecator de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (culmea ironiei!), s-a produs o campanie de ascultare a convorbirilor si compromitere care, in mod normal, ar fi declansat un imens scandal international. 


De ce se musamalizeaza acest caz monstruos acum, cand avem nu un MRU ori Boc, ci un Ponta premier? Pentru ca intre elementele serviciilor de informatii care au batut palma cu fortele externe globaliste s-a facut transferul de la Basescu spre Ponta. Sunt multi ofiteri de informatii cumparati cu bani grei in afaceri care le merg "unse". Generalul r. Aurel I Rogojan, care a lucrat in servicii din 70 pana in 2006, face afirmatia prea putin sibilinica: "Liderul social-democrat se află sub o multiplă tutelă politică extrem de toxică, prin antecedentele colaboraţioniste, unele şi de poliţie politică criminală, ale tutorilor. Celor care trebuiau să-l informeze şi nu au făcut-o ori nu li s-a permis, ori nu-l iubesc şi nu-l doresc. Culmea ar fi ca aceştia să nici nu ştie, ceea ce nu ar fi de mirare. Nu pot fi trecute neobservate vulnerabilităţile implicate şi conexiunile de anturaj, mai mult sau mai puţin politic, ale liderului social-democrat." - foarte importante fiind prima fraza si ultima. 


Aceleasi forte vor sa-l scoata din joc pe Antonescu, pentru ca este indezirabil cu filozofia lor asupra lumii, ca sa zicem asa. Asupra lui se desfasoara o lupta dura, si numai naivii mai cred ca Antonescu va conduce Romania cu sprijinul PSD. Poate in pofida acestuia. In fine, prin lovitura data lui Becali se realizeaza si o compromitere a PNL, al carui membru este, si departarea unui sponsor important pentru viitoarele campanii, mai ales cea prezidentiala, si, prin ricoseu, compromiterea unei voci fruste, a "boborului", care are pareri nete si incorect politice inclusiv in chestiunea homosexuala, fiind si un sustinator fervent (chiar daca mai "colorat") al traditiei, familiei si nu in ultimul rand, al Bisericii, adica tocmai acele puncte in care liderii PNL sunt destul de inconsistenți si care calca pe bombeurile noii ordini mondiale. Sa nu uitam ca cea mai importanta este perdeaua de fum pe care tandemul Basescu- Ponta o face in fata imensului scandal Birsan, pe care l-a ridicat SRS in discutie, dar care, el insusi, este cel mai putin in masura sa-l reanimeze. Nu trebuie uitata miza: Presedintele numeste sefii de servicii secrete, chestiune care produce spaime in serviciile noastre fesenizate si departate de problematica națională.
Bietul Becali, a cazut in acest front ca nebunul de pe tabla de sah. Langa el si "tura" Babiuc, un om de foarte buna calitate umana - asta o spun toti cei care l-au cunoscut. S-a rezolvat si problema marii coruptii, care iata, consta într-un schimb de terenuri... 


Mama lui, Alexandra Becali (in foto) i-a prezis de dimineață ca o sa fie trimis după gratii.
"Eu mai mult sunt îngrijorat pentru familia mea: pentru fete, soţie şi pentru mama. Dar mama mea este mai puternică. Ea este convinsă că ceva rău mi se va întâmpla, adică să fiu jertfit pentru ţară, că eu sunt cu credinţa, cu faptele bune..."




 


sursa foto: ziare.com

Remarcile lui Iulian Capsali au fost postate pe Facebook de unde le-am preluat via Mihai Ene.

Niciun comentariu: