marți, 10 ianuarie 2012

Sănătatea pe un nou drum. Pe cel lăsat de urmele Flotei.

În urmă cu 20 de ani ministrul, pe atunci, Traian Băsescu făcea spume la gură împotriva celor care nu înţelegeau necesitatea modernizării flotei comerciale româneşti. Binefacerile operaţiunilor misterioase prin care a fost privatizată flota au fost atât de uriaşe încât... în numai 3-4 ani aceasta dispăruse complet. Să subliniem un lucru pentru cei care nu ştiu: România avea A ŞASEA FLOTĂ COMERCIALĂ A LUMII. Prăduită la sânge de acest şacal.

Putuse să facă acest lucru pentru că se afla în scaunul de ministru al transporturilor. Un fotoliu care pare a fi uns cu miere. O miere atât de tentantă încât din cei 22 de ani trecuţi de la Revoluţie oamenii proveniţi din FSN (PD-FSN, PD şi, într-un final, PeDe-L) au avut grijă să-l ţină sub ghearele lor hrăpăreţe jumătate de perioadă. UNSPREZECE ANI!

Tim în care au dat un asalt permanent şi la cea cunoscută a fi "a doua armată a ţării": Căile Ferate Române. Au reformat-o şi au tot reformat-o încât azi se află în pragul colapsului. De aceleaşi hiene conduse de acelaşi şacal.

Astăzi în vizor se află un pilon important al menţinerii naţiunii. Sistemul medical însuşi este pus în primejdie de acest criminal scelerat. Aceiaşi motivaţie (binefacerea reformei) cu acelaşi şacal care o urlă. Ştiind modelul urmat până acum, nici predicţia nu este grea. Sistemul naţional de sănătate va dispărea. Dar vom rămâne cu şacalii.

Mai rămâne o soluţie: să spânzurăm şacalul de maţe alături de blondină.

Niciun comentariu: