duminică, 4 septembrie 2011

Slujbaşii lui SOV Invest mor de grija poporului

"Vai, ce tragedie! Boborul moare de foame şi Biserica Ortodoxă, această instituţie retrogradă şi obscurantistă, se preocupă să-şi ridice mall-uri cu turle". Cam ăsta este î esenţă mesajul unei emisiuni vomitate de cei ce semnează "condicuţa" de tip nou la trustul lui Sorin Ovidiu Vântu. se evidenţiază şi o târfuliţă şefă: Melania Medeleanu (sau cam aşa ceva).

Să remintim un lucru mai întâi. MAFIOTUL SORIN OVIDIU VÂNTU A TÂLHĂRIT EL ÎNSUŞI PESTE 300.000 DE OAMENI. Pentru ăia de ce nu plâng? De ce nu fac apel la justiţie? Ăia nu fac parte din poporul român? A! Am înţeles! Nu "poporul român" îl apăraţi voi ci aberaţia de tip iacobino-bolşevic numită "laicitate". Un concept atât de drag SECTANŢILOR. De care uită să menţioneze postul Realitatea. Pentru că sunt burduşiţi cu genul acesta de "coropişniţe", după cum îi numea răposatul (Dumnezeu să-l ierte) părinte Petre David. Şi ăştia au invadat multe instituţii, ca să nu mai pomenim de partide. Gen PeDe-L. Şi mai le e drag conceptul unora: militanţilor ateo-secularişti. Curios lucru (vorba vine): promotori şi a tot felul de idei făţiş antinaţionale, antiromâneşti. Başca faptul că tac chitic atunci când ar trebui să facă referire şi la ocupaţiile pe care le aveau înainte de '89 aceşti reprezentanţi ai "laicităţii". Reamintesc eu: propagandişti PCR, profesori la "Ştefan Gheorghiu" (şcoala de cadre de partid comuniste). Cum este cazul şi cu acest Pârvulescu (dacă o fi într-adevăr numele ău ăsta, că prea avem mulţi Iţic şi Ştrul deveniţi peste noapte din propagandişti zeloşi ai bolşevismului, eroi ai luptei anticomuniste).

Nu numai pe umerii ateilor plâng aceste scursori! I-a apucat de-odată nevoia de a-i apăra pe "musulmanii, iudeii şi alte confesiuni" cărora li s-ar lua astfel din impozitele lor (?!) fără să afişeze în schimb nici o personalitate a vreunui cult care să fi protestat în vreun fel contra "samavolniciei". Să lăsăm la o parte faptul că al doilea cult ca număr de credincioşi (Biserica Romano-Catolică) nici nu s-a bucurat de respectul de a fi menţionată. Păi vă dau răspunsul: pentru că NU EXISTĂ asemenea reacţii, statul român acţionând până acum după principiul "discriminării pozitive". Ca să traduc: minoritarii se bucură de ajutor de la bugetul de stat într-un procentaj mai mare decât le-ar da voie numărul lor real. Dar ĂŞTIA (adică vagabonzii de la Realitatea) uită cu totul să menţioneze acest aspect.

În demenţa lor (voită) ĂŞTIA agită şi tot felul de cifre şi cer ultimativ să fie făcute publice sumele adunate de la credincioşi (sic!). Nu precizează cu ce drept cer ĂŞTIA ceva de genul ăsta. A rămas Vântu cumva fără bani de buzunar şi vrea să facă un şmen? Nu este vorba de nici o "politică netransparentă a BOR" aici. Şi un om cu 4 clase ar ştii că BILANŢUL CONTABIL (Bugetul cu venituri şi cheltuieli) se realizează DUPĂ încheierea anului, nu la mijlocul său. Dar te pomeneşti că trustul Realitatea are altă politică în contabilitatea proprie, o dublă contabilitate precum la FNI sau în forme asemănătoare acelora. Măi, ĂŞTIA, dacă sunteţi aşa de transparenţi de ce nu vă preocupaţi voi să spuneţi de unde a avut bani SOV să cumpere Realitatea şi jumătate din Deltă? Doară spuneţi sus şi tare că nu mai puteţi de soarta vitregă a cetăţenilor!

O ultimă imbecilitate: ĂŞTIA de la Realitatea (cei care se jeluisc cu lacrimi multe de răul românilor) nici nu ştiu să recunoască Monumentul Eroului Necunoscut! Când făceau referire la el imaginile arătau în schimb... Mausoleul Eroilor Clasei Muncitoare (al comuniştilor adică). Mai lipsea ca fundal sonor marşul naţionalist "Hai la lupta cea mare"!

Niciun comentariu: