vineri, 19 aprilie 2013

Boston 2013: înscenarea sângeroasă de la linia de sosire a Satanei

Câtă încredere se poate avea în presa zisă "românească"? Poate doar (culmea!) în CanCan, publicaţie care, în realitate a dat mai departe informaţiile difuzate de Alex Jones. În rest imbecilisme şi aberaţii, mai ales la cititoarele de prompter de pe la tembeliziuni. Noroc cu mediile alternative de informare. De altminteri pe canalul de pe Youtube al lui Alex Jones am găsit o emisiune de-a lui în care am găsit un amănunt surprinzător despre atentatul de la Boston. Linia de sosire a cursei de maraton  se găsea la numărul 666. Ceea ce lasă de înţeles că iarăşi ne găsim în faţa unor mesaje cu înţeles ocult şi anticreştin. Am verificat şi am intrat şi eu pe Google Maps să mă conving. E la o tastă distanţă şi nu e greu.




Cu o zi mai înainte Alex Jones mediatizase şi straniile apariţii ale unor bărbaţi atletici ce purtau rucsacuri de tip militar. Concluzia lui era că acolo, la linia de sosire, se aflau agenţi din trupele speciale, atât americani cât şi străini (saudiţi, părerea lui). Iar cei din poliţie anunţaseră cu puţin timp înainte de evenimente ca lumea "să nu intre în panică dacă vor auzi explozii" pentru că ar fi fost un soi de exerciţii de apărare civilă. O listă întreagă a neclarităţilor acestui caz, şi care duc cu gândul la o înscenare (false flag, steag fals) o găsiţi aici.



Şi ca lucrurile să fie şi mai absurde, serialul de animaţie "Family Guy" a difuzat la mijlocul lui martie un episod ("Turban Cowboy) în care eroul principal îi omora pe participanţii la... maratonul din Boston, apoi trece la islamism, e racolat de o celulă integristă, declanşează două explozii şi participă la aruncarea unui pod în aer. Producătorii serialului amintit au afirmat cu sânge rece că ştirea este un fals şi au retras de pe platformele online variantele de dinaintea atacului din Boston. Noroc că există "memoria" torenţilor iar episodul poate fi descărcat de aici.







Tot felul de amănunte diverse şi pe care presa coruptă nu le va difuza găsiţi la:

http://www.infowars.com/photos-private-military-operatives-hired-to-work-the-boston-marathon-with-black-backpacks-radiation-detectors-tactical-gear/
http://www.infowars.com/boston-bombing-culprits-found/
http://www.activistpost.com/2013/04/private-military-contractors-under.html

Am făcut nişte capturi de ecran din emisiunea lui Alex Jones dar fotografiile originale le puteţi găsi pe site-urile pomenite mai sus.
















Niciun comentariu: