miercuri, 29 octombrie 2014

Chiar şi păsărica lui Cocoş moare pe limba ei!

"Un articol anonim din presa germană, preluat în România pe filiera lui Voiculescu, afirmă în mod mincinos că eu, Elena Udrea, aş fi implicată în afacerea Microsoft. Am citi şi eu articolul..."

Acestea sunt vorbuliţele pe care le-a scos din guriţa ei de candidată prezidenţială (aflată şi în graţiile actualei puteri prezidenţiale) doamna Elena Udrea la conferinţa de presă din această seară. Bun, organele prezidenţiale de presă s-au grăbit să ajusteze discursul, să-l cozmetizeze (o mostră o aveţi aici) dar eu am o memorie mai bună. Şi, paote, se vor găsi şi anumiţi "binevoitori" de pe la tembeliziuni care să reia şirul de minciunele înşirate. Măcar aşa, ca lingăii de la respectivele instituţii de (dez)informare a publicului să primească nişte copite în bot. Împreună cu obiectul adulării lor, Elena Udrea.

De ce asta? Pentru că:

1. Articolul apărut în ediţia germană a Huffinton Post ESTE SEMNAT! De către Vlad Georgescu şi puteţi fiecare verifica acest lucru aici. Deci nu este anonim!

2. În el se face referire la afacerea ce stă să explodeze "EADS", unde numele Elenei Udrea este vehiculat alături de cele ale unor Ioan Rus, Ion Ţiriac, Dorin Cocoş (că nu se putea) alături de şi mai celebrele Gerhard Schroder, Bodo Hombach şi altele. Deci, nu despre "afacerea Microsoft" e vorba!

3. Cel care a mediatizat articolul în România este Emil Hurezeanu, în seara zilei trecute. La 20 de minute după ce pe acelaşi post - Digi24 - fusese prezentă pe sticlă candidata Elena Udrea care, dacă ar mai fi avut răbdare, ar fi ascultat pe viu pe domnul Hurezeanu vorbind despre articol. Deci, de unde "filiera Vociulescu"?

4. Mă îndoiesc profund că Elena Udrea ar ştii limba germană şi, prin urmare, că ar fi putut citi ea însăşi articolul respectiv.

Concluzie: Păsărica lui Cocoş moare pe limba ei, ca să se verifice înţelepciunea populară. La fel şi cu hultanii din "presa" prea-plecată în faţa lui Băsescu ori al celor din muşuroiul echipei de imagine, oricât s-ar strădui să dreagă busuiocul, după cum puteţi vedea în postarea urcată pe pagina de Facebook a respectivei candidate.




Niciun comentariu: