sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 1 Camera Deputaţilor.

Doar cinci candidaţi se ânfruntă în acest colegiu, exceptându-i pe aceia ai minorităţilor naţionale, altele decât cea maghiară. Lista străzilor ce compun Colegiul 1 al Camerei deputaţilor pentru Bucureşti o puteţi găsi aici.

1. Gheorghe-Vlad NISTOR din partea USL. Istoric specializat în studiul Antichităţii, fost consilier prezidenţial, profesor universitar, decan al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Ma detaliat, pe pagina dedicată de pe Wikipedia.

 Prezenţa pe on-line:

http://www.facebook.com/vlad.nistor.77

foto: http://www.evz.ro

2. Mihai-Marian BÂZGAN, candidatul ARD (adică PD-L), fost consilier local al Sectorului 1 dar cu sursa principală a veniturilor de la un ONG, "Fundaţia Eco-Democraţia" - un soi de SRL activând în învăţământul particular. Şi cu soţia decan la Academia de Poliţie. Şi cred că se mai pot descoase multe analizând declaraţia de avere publicată de Mediafax.

Activitate on-line: -

http://www.rtv.net/

3. Mihai-Alexandru IORGULESCU, candidatul PPDD. Acesta este consilier local şi fost candidat pentru postul de primar al sectorului 1 în iunie.

http://www.mihaiiorgulescu.ro/
http://www.facebook.com/MIorgulescu
http://mihaiiorgulescu.wordpress.com/

http://www.cineceapromis.ro


4. Emanuel ONORIU, candidat din partea PRM, cu 4 ani în urmă din partea PNG. Pastor penticostal, este copilul lui Gabi Luncă şi Ion Onoriu. Plus o condamnare cu executarea pentru accident şi nişte afaceri dubioase cu terenuri.

Activitate on-line: niet.

http://www.alegeri.tv/


5. Jozsef BENCZE din partea UDMR sau Candidatul nevăzut, necunosut pus pentru umplutură.


PRONOSTICUL MEU - câştigător al Colegiului 1 va fi Vlad Nistor.

Niciun comentariu: