luni, 26 iulie 2010

Peregrinare prin Jupiter-Cap Aurora şi împrejurimi (VI - final)

Impresii

Nu este marea! E Dunărea la braţul Borcea.














Stepa care mi-a lăsat impresia de deja-vu:



























Ora la care pleacă lucrătorii acasă.

Staţia din mijlocul şoselei.













Cui i se apleacă?

6 comentarii:

Unknown spunea...

Frustrarile personale nu ar trebui sa se manifeste prin expresii de genul: ” ai gandit inainte” sau ” o minima informare ai facut”. Faceți o Minima diferenta de varsta va rog inainte de a va da cu parerea si a face pe altii sa se simta prost. O zi buna precum va este sufletul! Sper ca ati sfintit inclusiv si barurile prin care v-ati Peregrinat!

Donkeypapuas spunea...

@Alice Georgiana
Puteam foarte bine în postările mele să arunc cu noroi asupra oraşului Mangalia. Dar nu am făcut-o. Spre diferenţă de dumneavoastră care acuzaţi fără să vă informaţi. Dar de la cititori de EVZ şi Caţavencu nu am la ce să mă aştept.

Unknown spunea...

Informatia -sufletul omului destept?? ma scuzati, eu nu citesc decat titluri din ziare, nicidecum articole...Citesc chestii cu coperti si multe foi inauntru..se numesc carti! Asa ca...asteptati-va...Oameni informatici sunt peste tot si toti sunt suparati dintr-un motiv sau altul...de obicei sunt suparati pe ei dar nu isi pot face autocritica si atunci isi rasfrang nemultumirile asupra primului venit care i-ar fi calcat pe coada. Nu v-a cerut nimeni opinia vis-a-vis de nimic, dar v-a mancat undeva sa comentati. Fiind mai informat si mai intelept ca mine, ar fi trebuit doar sa zambiti, sa ziceti ” uite-o si pe pustoiaca asta care crede ca are ceva in cap” si sa mergeti la urmatorul blog pe care sa-l cititi. Atat. Dar ceva nu v-a lasat. Sunteti doctor cumva? sau calugar? Desi cred ca nu se poate pune problema de nici una...Sanatate si numai bine! Mie personal imi place sa ma cert..daca doriti sa continuam cu cea mai mare placere, dar nu de pe picior de inferioritate...unde ma aflu eu ( cel putin in parerea dumneavoastra)

Donkeypapuas spunea...

Cărţi de bucate? De altminteri v-a mâncat pe undeva de vreme ce dumneata însăţi ţi-ai postat linkul spre articolul cu pricina. De altminteri acolo trebuia să daţi răspunsul, nu aici. Dar aşa e pe la noi. Dacă lucrurile merg prost pe undeva (şi, oho!, în câte domenii merg aşa) nu căutăm îndreptarea lucrurilor acolo ci... capra vecinului. "Da ăla de ce are, da ăia de ce nu sunt săraci, de ce ăilalţi ţin îngrijit la ei şi nu la mine."

Unknown spunea...

Cu riscul de a ma repeta...FRUSTRARI!

Donkeypapuas spunea...

Că repetaţi papagaliceşte ceea ce turuie Academia Caţavencu şi EVZ nu mă mră.