sâmbătă, 17 octombrie 2009

Cum a împiedicat Moţiunea de cenzură un atentat asupra lui Băsescu

După cum ştim cu toţii, în data de 13 octombie a fost dezbătută în Parlament o Moţiune de cenzură în urma căreia Guvernul Boc a făcut Poc şi a căzut. Supărarea lui Băsescu a fost dublă însă. Nu numai că piticul favorit şi-a pierdut jucăriile dar astfel i-a fost împiedicată o vizită la Chişinău cu ocazia zilei oraşului basarabean. Ţineţi minte cum marinarul şef se străduise să aibe întâlniri în seara aceleiaşi zile cu reprezentanţii partidelor parlamentare, sperând ca doar-doar să reuşească a pleca a doua zi. Nu a reuşit! A fost nevoie ca şi ziua de miercuri să fie dedicată tot patimilor politice dâmboviţene.
Dar!
În seara acelei zile de miercuri, 14 octombrie, la concertul din Piaţa Marii Adunări Naţionale a avut loc un atentat cu o grenadă în urma căruia au rezultat mai multe zeci de răniţi. Tocmai concerta Ştefan Bănică Jr. Nu ştim dacă în condiţiile în care la Bucureşti nu se desfăşura ceea ce se desfăşura, Băsescu să nu fi preconizat să se afle domnia sa acolo. Nu cred că ar fi evitat o baie de mulţime însoţite de seria de hăhăituri mitocăneşti ce-l caracterizează.
Aşa că vine întrebarea: pe cine viza de fapt atentatul terorist?
Precum şi o posibilă concluzie: să fie nevoie să le mulţumească Băsescu lui Crin Antonescu şi lui Geoană pentru faptul că au împiedicat (fără voia lor) un atentat la persoana preşedintelui? Asta ar fi cea mai cruntă ironie!

2 comentarii:

Anonim spunea...

The best tenor:
Ce chestie, mai, Donkey! Tu chiar crezi treaba asta? Da' ce-ti functioneaza "sinapsele", nu gluma?! Buna judecata.

Crăciun Florin spunea...

Foarte interesant. De ce nu ? Este perfect posibil. Felicitari !

Sper sa nu te superi, dar te adaug la blogroll.