duminică, 17 mai 2009

FURĂCIUNEA EUROVISION

Am asistat la cel mai penibil furt public din istoria Eurovisionului! Furt făcut pe faţă! Nu spun că ar fi trebuit să câştige România. Preferatele mele erau piesele Estoniei, Portugaliei şi Ucrainei.

Dar pot SĂ DOVEDESC că acest "vot" a fost unul măsluit dintru început cu un dispreţ profund faţă de spiritul de competiţie. Aşa cum se ştie de această dată a fost vot mixt: s-a făcut un clasament rezultat din televoting iar acesta a fost combinat cu clasamentul produs de un juriu "de specialitate".

Ce nu se ştie (de fapt ceea ce s-a trecut cu vederea precum un hocus-pocus al unui scamator de bâlci) este faptul că notele juriilor a fost acordat cu o zi înainte de a fi avut loc finala! prin urmare au fost punctate piese fără a fi ascultate pe viu! Ascultate din înregistrări! Este cazul celor cinci piese intrate direct în finală - ale Germaniei, Franţei, Spaniei, Regatului Unit şi Rusiei.

Nu mai trebuie să participăm la această abjecţie! Nu mai trebuie să ne pierdem banii pe sms-uri şi telefoane pentru voturi măsluite! Boicotaţi porcăria!

Un comentariu:

Andrei spunea...

corect!!!! se voteaza in functie de interese! mi-e scarba de Europa...