marți, 23 noiembrie 2021

Imbecilul val 5 al presei românești

Stupiditatea este TOTALĂ în rândul presei românești. Ăștia sunt atât de obișnuiți cu felul de a imita servil (sau de a aplica servil) toate căcaturile care vin din Vest încât, dacă ceva ne lovește mai întâi pe noi sau dacă vine din alte zone și ne lovește pe noi înainte de a fi imitat de vestici, ăștia nu or să înțeleagă sau nu or să priceapă deloc.

Un exemplu: Vestul se află la vârful unui val pandemic. Toate, DAR ABSOLUT TOATE, vocile din Vest spun că este Valul 4. Ce credeți că spun cretinii noștri cu seninătate? Că e valul 5. Mai mult, că ne va lovi valul 5 și pe noi!

Băi idioților, valul 4 a lovit Israelul (dar și Japonia!), apoi ne-a lovit pe noi, bulgari și ucraineni. De aici a ajuns în UK, Olanda, Austria, Germania. Iar de aici, spre Italia, Spania, care abia acum încep să-l simtă.

Nu sunt speranțe să înțeleagă. Prostia e adânc implementată în capetele seci ale neisprăviților din presă. Nu au minime noțiuni deontologice. De aceea rostogolesc cele mai mari inepții fără o minimă verificare.

Niciun comentariu: