miercuri, 11 iunie 2014

Bookfest 2014 - Marko Bela şi "Ruleta maghiară"

La Editura Curtea Veche, tot în cadrul Salonului internaţional de carte "Bookfest 2014, a fost lansată, sâmbătă 31 Mai, volumul "Ruleta maghiară. Convorbiri cu Marko Bela despre literatură, politică, societate" de Korossi P. Jozsef.

Alături de acest cunoscut reprezentant al UDMR, care este Marko Bela, i-au stat alături Ion M. Ioniţă, Iren Arsene, Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Cristea-Enache.

Din intervenţia lui Tăriceanu am aflat că în veme ce de-a lungul perioadei sale de guvernare au existat periodic şedinţe comune de guvern româno-ungare, în timpul succesorului său, Emil Boc, această practică s-a întrerupt. Deşi Viktor Orban este febleţea lui Traian Băsescu, remarca mea!

Dar şi mai interesant este porumbelul care i-a scăpat din gură lui Daniel Cristea-Enache. Cine este Cristea-Enache? Este un june prim al 'telectualităţi dâmboviţene de tip ghedesist, patapleşist, nicolomanolescian. Că domnia sa a votat, la trecutele alegeri parlamentare din România, cu reprezentaţii minorităţii evreieşti (pentru Camera Deputaţilor) iar la Senat, cu cei ai... UDMR - pe la minutul 11 din înregistrarea video de mai jos.











Niciun comentariu: