joi, 23 iunie 2011

Preşedinţii adevăraţi se întâlnesc cu regina!

Când în fruntea ţării se află un dereglat psihic apare ca o normalitate să nu treacă ziua fără o nouă dovadă de psihopatie emanând de la Cotroceni. Având în faţă un caz clinic, ceea ce afirmă şi actele pe care le produce acest energumen este fără rost să i se analizeze din punct de vedere raţional gesturile. Marilor bărbaţi de stat li se pot analiza logic acţiunile. dar în cazul lui Băsescu avem personificarea unui butoi de RANCHIUNĂ ce răbufneşte fără vreun grad de predictibilitate. Sau, bănuiesc eu, doar psihiatri ar fi în stare...

În cea mai recentă demonstraţie de antimonarhism pe care a revărsat-o beţivanul nu cred că ar trebui căutate atât scopuri obscure politice (deşi există unul care a scăpat - afirmarea la înalt nivel cică a existenţei unui holocaust în România, iar asta se cheamă trădare de ţară) ci trebuie căutat în trecutul foarte recent, în unele evenimente care i-au exacerbat RANCHIUNA, pentru că şobolanul nu iartă şi nici nu scapă vreo posibilitate pentru a se răzbuna.

Un prim motiv de RANCHIUNĂ îl constituie neparticiparea sa la nunta regală. Omul a considerat drept afront personal invitarea Regelui Mihai şi a Principesei Margareta la înaltul eveniment de la curtea britanică şi "neglijarea" Înaltei Sale Persoane Prezidenţiale. Nu căutaţi nimic logic aici. În mintea nebunilor nu există decât perversiuni ale logicii, nu pot percepe realul. Nu îşi înţeleg rolurile, nu îşi ştiu locul pe pământ şi rangul internaţional. Se cred, asemenea specimene, chiar mai preţioşi decât Obama (nici el invitat, dar pentru Înalta persoană Prezidenţială nu contează. Aceasa e un prim fitil. Să vedem şi un al doilea factor declanşator. Iar pentru aceasta postez mai jos două imagini elocvente:







Observaţi cum ceremonialul face ca un Preşedinte de ţară să fie întâmpinat de către omologul din statul vizitat. Îl vedem pe PREŞEDINTELE Ceauşescu întâmpinat de MAJESTATEA SA Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi a Irlandei de Nord. Ori, cu doar vreo două săptămâni în urmă a făcut şi Înaltul Personaj Prezidenţial o trecere prin Regatul Unit. Unde a fost întâmpinat exact aşa cum merita un individ cu apucăturile sale: mahalagiul nu a avut parte de o întâlnire cu Regina ci cu Primul Ministru Cameron. Adică a fost coborît la nivelul lui Boc. Slugă e Boc, slugă e şi Băsescu. Iar aristocraţii nu se înâlnesc cu gunoaiele.

Mai este ceva de explicat? Mai este ceva de adăugat?

2 comentarii:

Paul Slayer Grigoriu spunea...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2042990/Queen-Mothers-plot-eclipse-Diana-Robert-Hardman-reveals-fascinating-episode-lives-Royals.html
A se citi fragmentul care incepe cu "The Queen has had to put up..." =))

Donkeypapuas spunea...

Cu ocazia aia Regatul Unit a vândut României licenţa pentru avioanele BAC (cunoscute în ţară drept ROMBAC). Iar în vremea aceea nu era chiar aşa de stânjenitor. Ceauşescu era "copilul teribil" al lagărului socialist. Aşa că spusele celor din fiţuică sunt... bullshit, rahat cu apă rece mai pe româneşte.