marți, 11 august 2009

Inadvertenţele cazului Crima din Timişoara

- cei 500 de euro tarif Gogoaşă scoasă efectiv din buric de procurorii ce anchetează cazul. Cu banii ăştia nea Trifu şi-ar fi luat un harem! Afirmaţia ne-a fost băgată pe gât înainte de-a fi prinşi prezumtivii asasini.

- "studentă care se prostitua frecvent" Iar o gogoaşă servită pentru ochii lumii. Tot afirmaţie născocită în prima zi. Faptul că lua nişte medicamente Carmen Bejan se pare că le-a dat scenariul procurorilor peste cap. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar dovedi că e fecioară?

- cele 50 de lovituri de cuţit Care sunt 3! Au scăldat-o afirmând că s-a înţeles greşit, ei referindu-se, cică, la 50 lovituri de pumni, picior şi cuţit.

- telefonul mobil Percheziţia la locul unde se presupune că a fost comis asasinatul a fost aşa de temeinică încât un telefon mobil a fost găsit după aceea de paznicul instituţiei. Se pare că era telefonul lui Trifu. Cică era prea deteriorat. Alo, Poliţia, acolo nu s-a auzit de recuperare de date?

- sângele... lipsă Ni se prezintă scenariul cum că cei doi ar fi curăţat scena crimei. Da, sigur, de la o chiuvetă amărâtă. Pata ce se vedea pe filmare era de la jegul aflat pe parchet, jeg ieşit a iveală după ce linoleumul a fost tăiat de anchetatori. În rest - curat ca lacrima! Pic de sânge!

- arma crimei... lipsă Procuratura a încercat să bage pe gât teoria cu şişul ce ar fi fost folosit. Experţii spun că nu ar fi fost posibil. Aşa cum aceiaşi experţi afirmă că pentru o tranşare completă a unui om ar fi fost nevoie de multă experienţă, ori cei doi nu aveau aceste cunoştinţe.

- hainele mortului şi materialele de curăţenie... lipsă Nu a încercat Procuratura să le afle?

- Mercedesul care... nu pornea Avea oare benzină?

- Detectorul de minciuni... care nu merge Alături de Bucureşti, Constanţa, Cluj, şi Timişoara se numără printre oraşele cu o infracţionalitate destul de ridicată. Cum e posibil ca într-o asemenea localitate să se pretindă cum că nu are cine să mânuiască un asemenea aparat. De amintit că atăt Sergiu Florea, cât şi Carmen Bejan au solicitat să treacă testul detectorului de minciuni.

Niciun comentariu: