vineri, 30 noiembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 5 Camera Deputaţilor.

Intrăm în Sectorul 2.

1. Dumitru-Iulian POPESCU din partea USL, mai precis UNPR, formaţiune din partea căreia a candidat pentru funcţia de primar al Sectorului 3 în urmă cu jumătate de an. Un interviu găsiţi aici. Posedă cont de Facebook:

http://www.facebook.com/IulianDumitruPopescu

http://www.facebook.com/IulianDumitruPopescu


2. Maria MOŢA este candidata ARD (PD-L). Ne lovim în cazul de faţă de rotirea cadrelor în teritoriu pentru că această cucoană, cu stagii vechi în FSN, a fost pnâ mai acum jumătate de an în fruntea Organizaţiei de Femei a PD-L Gorj. Pesemne acesta a fost factorul hotărâtor care a propulsat-o pentru funcţia de consilier al lui Videanu pe vremea în care acesta era primar al Bucureştilor. Sau poate apartenenţa la famiglia este decisivă în cariera acestei dudui? Pentru că şi surorile sale au avut parte de cariere fulminante, Adriana Moţa ajungând consul în Catania, iar sora Ana - şefă la Poşta judeţeană. La un moment dat s-a apucat să se îngrijească de soarta românilor din Timoc, pardon!, de marea nedreptate care li se face femeilor în Timoc! Stupefiant! Are blog! Fără nici o postare.

http://motamaria.blogspot.ro/

http://www.romanialibera.ro


3. Nicolae BĂNUŢOIU de la PPDD. Sau alt escroc ce se dă drept revoluţionar. Într-o vreme se agita alături de Teodor Mărieş - candidat şi acesta pentru Parlament dar în Timiş şi din partea Forţei Civice a lui Talpeş, pe listele ARD - pentru protejarea intereselor zecilor de mii de beneficiari ai fabricilor de diplome de revoluţionar.
Ce declară acest "martir al libertăţii"?  "În zona penitenciarului unde mă aflam erau circa 400 de arestaţi, mulţi cu răni foarte grave şi care erau lăsaţi de izbelişte. Toată noaptea, de afară s-au auzit împuşcături." Sursa prozei o aflaţi aici. Poveşti de ameţit străinii! Este inexplicabil cum putea auzi acest personaj împuşcături (se presupune că de la Universitate) dacă el era închis la... Jilava. Dar muzicuţa merge bine pentru interesele unora. Prcum cele 60.000 de victime de la Timişoara. În afară de portavoce specimenul nu ştie să mai folosească altceva. Aşa că ioc blog, facebook, twiter...


foto: http://www.adevarul.ro (insul mai micuţ)

4. Mărgărit Nicoale DOBRESCU din partea PRM

Ni vu, ni connu!


5. Klara SZEBENI de la UDMR, Era să spun acelaşi lucru ca mai sus dacă n-aş fi dat de urma contului de Facebook pe acest blog.

http://www.facebook.com/szebeni.klari.1

foto: http://www.facebook.com/szebeni.klari.1


PRONOSTICUL MEU: ce să alegi de aici? Cred că va decide curentul de opinie anti...

Niciun comentariu: