luni, 26 noiembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 2 Camera Deputaţilor.

Ceva mai încinsă situaţia în această (fostă) zonă zero a Bucureştilor. În sensul că sunt ceva mai mulţi candidaţi dar mai curând nişte personaje pitoreşti sau cu nişte istorii în spate concludente pentru regimul în care trăim.

1. Adriana-Diana TUŞA din partea USL. În legislatura trecută a reprezentat judeţul Brăila. Apariţii pe la TV dar, drept să spun, fără să se evidenţieze prea mult. Sau mă înşel? Soţie a ziaristului Iosif Buble. Mai multe puteţi afla în interviul pe care l-a acordat ziarului Adevărul de unde puteţi afla şi bârfele din jurul persoanei dânsei.

Activitate on-line susţinută:
http://dianatusa.ro/
http://www.facebook.com/TusaDiana
https://twitter.com/dianatusa
http://www.youtube.com/user/dianatusa/

foto: http://www.facebook.com/TusaDiana

2. Anca CONSTANTINESCU de la ARD (PD-L) cunoscută şi drept "doamna Ciocu' Mic" sau Madam Faţă de bideu. Şi asta pentru cuvintele spuse în Parlament pe la începutul lui 2005 la adresa opoziţiei: "Ciocu' mic. Acum suntem noi la putere." Cât despre al doilea apelativ, imaginile de mai jos care au făcut înconjurul lumii sunt suficiente:





Uite aşa ajung unii pe Wikipedia! A stat pe tuşă în ultimii ani ceea ce n-a împiedicat-o să devină o moguliţă. Sau în cazul dânsei nu se aplică termenul?

Activă on-line:
http://www.ancaconstantinescu.ro/
http://www.facebook.com/anca.constantinescu.58

foto: http://www.facebook.com/anca.constantinescu.58

3. Gheorghiţă-Liviu GONCEA propus de PPDD. În urmă cu jumătate de an UNPR-ul îl propunea drept candidat pentru scaunul de primar al Sectorului 1 şi printre promisiuni era aceea a... mutării Gării de Nord în afara Bucureştilor. Cică e candidatul lui Dan Diaconescu dar situaţia prezentării persoanei sale este îngheţată la momentul Iunie 2012.

http://liviugoncea.blogspot.ro/
http://www.facebook.com/LiviuGoncea

foto: http://www.facebook.com/LiviuGoncea

4. Viorel-Gheorghe CRĂCEA din partea PRM, un candidat despre care nu am putut afla NIMIC. Umplutură adică.

5. Domocoş Gheorghe REMAN, susţinut de UDMR. Şi săltat de PNA (actualul DNA) ântr-un dosar de corupţie atât de bine instrumentat încât statul român a devenit bun de plată cu despăgubiri pentru un om onorat la un moment dat cu Ordinul Naţional  "Steaua României" în grad de cavaler. "Profesionistul" lui peşte prăjit din Procuratură, Cătălin Alexandru Macovei, a fost înaintat (pentru competenţă nu-i aşa?) la şefia ANI (Agenţia naţională pentru Integritate). Unii spun că şi rudenia de sânge cu fostul soţ al Monicăi Macovei a avut un cuvânt de spus.Cert e că actualul candidat al UDMR, domnul Reman, a fost privat de libertate timp de 2 luni iar instanţele de judecată l-au considerat nevinovat. Detaliat găsiţi mai multe (şi din puncte diverse de vedere) aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Activitate on-line nulă.

foto: http://ionut-cuzic.blogspot.ro


6. Victor-Dan DUMITRESCU reprezintă PER (Partidul Ecologist Român). Alt fost candidat pentru postul de primar în iunie. Am înţeles că vrea să modifice legea electorală. N-am înţeles în schimb cum o va modifica.

Site propriu:
http://www.dumitrescudan.ro/

foto: http://www.alegeri.tv

PRONOSTICUL MEU: ţinând cont de starea socială a locuitorilor zonei, îmi pare că Diana Tuşa va câştiga.

Niciun comentariu: