joi, 29 noiembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 4 Camera Deputaţilor.

Ultimul colegiu pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 1 al Bucureştilor.

1. Daniel TUDORACHE reprezintă USL. Cu aproape un an în urmă era scos din funcţia de viceprimar al Sectorului prin strădania... PSD, cu ajutorul PD-L şi cu voia lui Chiliman-PNL. Acum e propus parlamentar. Blogul şi l-a lăsat în paragină, singurele postări datând din 2008.

http://dantudorache.blogspot.ro/
http://www.facebook.com/dan.tudorache.10

foto: http://www.facebook.com/dan.tudorache.10


2. Costică CANACHEU este ăla cu mutră de frizar (sau fante de Obor) şi candidat ARD (PD-L). Nu asta mă enervează la individ. Nici măcar lunga sa activitate ce-şi are începuturile chiar de pe vremea FSN-ului şi, deci, a Mineriadelor (pagina de pe Wikipedia aranjată de oamenii săi uită să menţioneze acest detaliu al FSN-ului). Ci faptul că este TRĂDĂTOR DE ŢARĂ. Un specimen clasic de adept al tezelor kominternist-antinaţionale. Ticălosul despre care vorbim susţine sus şi tare că Aromânii sunt un popor diferit de cel Român şi, ca urmare, în România ar trebui să existe minoritatea... aromână! Puteţi citi despre inepţiile debitate de javrotei aici, aici, aici, şi aici. După ce rusnacii au inventat limba "maldavenească" şi poporul "maldavan", iată că se mai inventează o "naţiune" aparte de români fără să se vorbească de aceşti "minoritari" nici un cuvânt de opresiunea la care sunt supuşi valahii în Grecia, Serbia şi Bulgaria. Iar dacă în urmă cu nişte ani se trezise un individ stipendiat de Buda-Pesta că se săturase el, "ardeleanul", de România, poate mâine, pe urmele aceloraşi idei năuce, se va găsi cineva să afirme existenţa minorităţii oltene ori giurgiuvene.
Scârboşenia de faţă, un absolvent de liceu cu bacalaureatul luat la... 50 de ani, a avut tupeul şi obrăznicia de a fi preşedinte al Comisiei de Apărare din Parlament! Un analfabet şef la Apărare! Başca grasele contracte cu statul, gheşefturi în faţa cărora ANI nu s-a mai sesizat că, deh, e cu voie de la...

http://www.canacheu.ro/
http://www.facebook.com/costica.canacheu
https://twitter.com/CosticaCanacheu
http://www.youtube.com/user/CosticaCanacheu

foto: http://www.cdep.ro

3. Simona-Cristina STOIAN este candidata PPDD. Pare a fi - privindu-i profilul reflectat de reţelele sociale - o persoană mult mai serioasă decât anterioarele. Dar dacă nu-i aceeaşi persoană?

http://www.facebook.com/simona.stoian.10
http://www.linkedin.com/pub/simona-cristina-stoian/25/185/552
https://plus.google.com/100222377053855692882/about
http://ro.netlog.com/Misssibip

foto: http://www.facebook.com/simona.stoian.10

 4. Alfred-Gabriel PARASCHIV candidează din partea PRM. Dar cine este...? O fi cel cu următorul cont de Facebook?

http://www.facebook.com/paraschiv.alfred

5. Beáta BARTALIS este propusă de UDMR. Asemeni PRM-ului, nici despre această persoană nu ştim lucruri precise. O fi avocata din Miercurea-Ciuc? O fi gagicuţa de pe al doilea link? Nu risc să prezint vreo poză.

http://www.asistenta-juridica.eu/avocat.php?id=BARTALIS%20BEATA
sau o fi
http://iwiw.hu/BartalisB

6. Şerban-Ilie GIURANIUC candidează din partea PER. Nici despre el nu avem multe date. Doar adresa de Facebook:

http://www.facebook.com/giuraniuc.ilie

foto: http://www.facebook.com/giuraniuc.ilie




PRONOSTICUL MEU: sper ca alegătorii din Colegiul 4 să aibe înţelepciunea de a-i da un şut în dos escrocului de Canacheu.

Niciun comentariu: