joi, 31 octombrie 2013

Peşcheş de la TVR pentru Mihai Sturzu

Un promo găsit pe site-ul lui Adelin Petrişor mi-a atras atenţia. În el se face reclamă unei noi emisiuni a Televiziunii Române, "În Ţara Minunilor", şi, dacă ne uităm mai apoi pe explicaţiile care însoţesc pe Youtube clipul respectiv aflăm că: "Emisiunea „În Ţara Minunilor" este locul în care gazdele Dana Nălbaru şi Florin Grozea, alături de prietenul lor Mihai Sturzu, au ca invitaţi oameni care transformă ideile bune în realizări surprinzătoare, exemple pentru noi toţi."

Maihai Sturzu? Nu este acel Mihai Surzu proaspăt cocoţat în frunte organizaţiei de tineret a PSD? Nu este cel ajuns de un an de zile parlamentar pe listele USL? Da, este acelaşi personaj care face parte şi din trupa Hi-Q. Şi pe care-l vedem acum cu emisiune proprie, mascată sub faţada trupei Hi-Q, pe postul naţional de televiziune.

Iar lucrul acesta nu înseamnă că avem de-a face cu un conflict de interese, domnul PARLAMENTAR Sturzu primind bani PUBLICI de la TVR pentru o emisiune realizată din taxele românilor? Pentru că se primesc bani. Dar câţi?

Nimeni nu-i îngrădeşte pasiunile domnului Mihai Sturzu pentru muzică. Condiţia este că dacă pasiunea este prea mare, trebuie să lase viaţa politică de-o parte. Asta dacă vrea să se vadă cu tot preţul pe sticla televiziunii PUBLICE. Dacă nu vrea să renunţe la viaţa de belfer parlamentar (şi de "expert" în minerit, dacă vă mai amintiţi ce am scris în urmă cu ceva săptămâni) atunci să aibe onestitatea de a nu avea emisiuni proprii la TVR. Altminteri, pute a peşcheş politic.

Alo, ANI, se aude?

Niciun comentariu: