joi, 17 octombrie 2013

Falsul sindicat "Viitorul mineritului" recunoaşte că este doar o acoperire a RMGC!

Nu este o afirmaţie directă ci concluzia la care ajungi citind propriile declaraţii ale şefilor acestei organizaţii "sindicale". Iar afirmaţiile cu pricina au apărut ca reacţie la interzicerea spoturilor RMGC de a fi difuzate în conţinutul programelor de televiziune.

În materialul apărut pe Gândul.info (parte a cianurii mediatice şi acest trust) cei de la "Sindicatul" Viitorul Mineritului contestă interzicerea spoturilor RMGC pe motiv că ei sunt TITULARII SPOTURILOR PUBLICITARE SUSPENDATE!

Stai şi te freci la ochi şi nu înţelegi cum în clipa a doua Procuratura, dacă nu chiar DNA, nu s-a sesizat pentru că:

1. Televiziunile respective arată clar în situaţiile fiscale puse la dispoziţie că au avut venituri de fiecare dată de la clientul numit RMGC (Roşia Montana Gold Corporation). Şi este vorba de sume consistente de valută cu care această companie a inundat trusturile de presă.

2. Dar să spunem că nu este aşa ci "Viitorul Mineritului" ar fi comandat difuzarea acestor clipuri. Ori situaţia devine şi mai interesantă pentru că în acest caz se pune problema ORIGINII sumelor extrem de consistente folosite pentru a invada atâtea şi atâtea posturi de emisie. Cotizaţiile membrilor nu ar acoperi necesarul financiar pentru o operaţie de anvergura aceasta. Iar banii nu pot veni "din nimic". Să fie bani negri, iliciţi, chiar spălaţi?

3. Pare evident că soluţia 2 nu este coerentă aşa că ne întoarcem la prima variantă. Dar în acest caz în care comanditarul este RMGC şi nu acest "sindicat" ar face ca cei ce se plâng de măsura luată de CNA să devină sperjuri în faţa legii pentru că şi-au declarat o calitate pe care nu o aveau, aceea de proprietari ai reclamelor.

Alo, DNA, n-ar fi cazul ca în ultima clipă să treceţi la adevăratele tunuri pe care le comite CORUPŢIA politică în România?

Niciun comentariu: