miercuri, 4 iulie 2012

Evreul lobby-st Mark Gitenstein ameninţă România

"Dacă România nu va respecta cele stabilite cu FMI, pieţele financiare vor reacţiona". Sunt cuvintele spuse de acest impostor numit de Obama în funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti. Rostite astăzi, 4 iulie, la petrecerea dată de ambasada SUA în onoarea zilei lor naţionale. Spuse în faţa premierului României.

Cuvinte care ar trebui traduse astfel: "În cazul în care nu ne daţi pe gratis resursele ţării, eliberăm asupra României toată furia marii finanţe evreieşti din lume".

Dar cine este acest Gitenstein? Este un escroc ordinar. Ca să folosim bagajul semantic al (încă) actualului preşedinte Băsescu, este unul dintre "băieţii deştepţi" din SUA care fac averi însemnate pe spinarea statului american, traficând influenţă. "Lobby", aşa se numeşte întreprinderea pe care o exercita. Detalii aici, aici, aici şi aici.

Cum a ajuns amabasador la Bucureşti? Pentru munca depusă. Pentru faptul că a adus bani de campanie electorală lui Obama. Bani veniţi de la firme care ulterior urmau a fi recompensate prin contracte profitabile. Visul lui era să fie secretar de stat la Justiţie. Dar până şi americanii şi-au dat seama că nu i se poate acorda acestui escroc o demnitate atât de importantă în stat.

Anul acesta sunt din nou alegeri în Sate. Obama are iar nevoie de fonduri pentru campanie. Să provină de aici graba cu care doreşte domnul Mark Gitenstein să fie cedate pe nimic resursele ţării noastre?

Niciun comentariu: