miercuri, 19 iunie 2013

Remarci despre violenţa domestică la care e supusă Coana Constituţie

O semnătură pe care o întâlnesc adesea pe forumuri şi bloguri, dar mai ales pe blogul Roxanei Iordache, este aceea a lui Ghiţă Bizonu'. O replică de-a domniei sale postată recent subliniază nişte lucruri pe care tembeliziunile din România şi "presa" (care-i aia?) în general le ignoră total. Şi se parce şi la ordin. Doar "coloneii" trebuie să-şi merite banii. Cu permisiunea domniei sale îi voi reproduce vorbele aici.


Are loc chiar in acum !!
Si batuta si f… si cu banii luati
Nu nu este vorba de cantareata aia blonda cu ochi sarmalizati de unu …
Ci de societatea romaneasca ce a ajuns sa fie violata in direct ziua in amiza mare in hazul politailor care mai dau si “sfaturi” de pe margine…
Deci dintai unu .. consigliere pe la 3Coceni il retrimte pe ala Duta la CNAS. In ce calitate semneaza ala o hartie oficiala nu intreaba nimeni . Basecurisismu iese pe stecal si zice ca nicevo se mai intampla.
Si iata ce se mai intampla : alt consigliere semneaza un acord international cu secretarul Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse. Un memorandum care deschide colaborarea între structurile de securitate şi ale politiei în lupta împotriva terorismului, criminalităţii transfrontaliere, combaterea traficului de fiinţe umane este alt obiectiv, traficului de droguri, împotriva spălării banilor şi criminalităţii economice.
Dar cine este Fota ? Iulian Fotaeste consilier prezidential pe probleme de securitate nationala. Atat. In ce calitate semneaza el un memorandum cu Rusia ?! De condilier mprezidential ? Ei si? Pai chiar daca ar fi presedintele avem asta :
Atribuţii în domeniul politicii externe ARTICOLUL 91(1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil. Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.
O fi fost negociat guvernu Ponta zisu memorandum cu Rusia? Am dubii (adica nu am auzit scandal ca Ponta ne vinde rusilor si tradeaza mama noastra America) ?!
Da observati – Presedintele semneaza nu consilieru..
De fapt zilili astea “separata putorilkor in Romania” deveni cam bicefala.
Pe de o parte avem un parlamernt si un guvern. Tot mai caduce.
Pe de cealalta parte avem un Presedinte si Consilierii sai. Presedintele ia locu’ lu’ parlamentu’ ce devine tot mai “consultativ” (desi cica (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.)iar consiglieri sai devin guvern … Fiindca ca cum sa va zic – semnarea acelui memorandum ridica o problema interesanta … daca se zice – absolut corect – ca semnatura lu Fota nu obliag pe nimeni altu decat Fota (si asta doctor in Stiinte Politice!) umreaza intrebarea – la nivel international :ce fel de tara este Romania bre ?. Un neamt a zis “neguvernabila”… si deci cu regret in suflet mUE si NATiO (franta ca am dres-o) trebe sa acceptam ca Romania sa fiem condusa de ala care poate asa cum poate ..
Daca se accepta ca semnatura lu’ Fota angajeaza guvernu si parlamentu Romaniei (102 (1) Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice.) atunci ne naste intrebarea : la ce mia sevresc cele 2 institutii – Parlament si Guvern ?! A se vedea si jocu de glezne cu refendumu…
Si cu exceptia lu Ghise deputatu’ nimeni nu zice nica…
Asta fiindca deh e “normal” si Constitutioa e proasta. E propasta ca a fost violata! Asa cum zicea un comentator pe blogu lu Nastase :
Constituţia actuală este într-adevăr bună …o spălăm ca pe o c….şi o facem ca nouă. Nimeni nu-şi va da seama că a fost siluită, deci îşi va păstra atractivitatea în raport cu oricare altul dintre viitorii ocupa(n)ţi de la Cotroceni.
Adica mai pe sleau : Si daca a fost violata o data apai sa faca bine sa stea si a nspea oara curva dracului!!!

Ghita Bizonu'

Niciun comentariu: