luni, 17 iunie 2013

Puneţi presiune pe ei! Circumscripţia 43 Senat

Au fost aleşi din alte considerente acolo, în Parlament. Nu au spus NICIODATĂ că vor să implementeze acest plan de influenţă clar drăcească, prin care România să-şi piardă caracterul unitar şi creştin. Distrugerea aceasta îşi va avea efectele dacă în preconizata Constituţie modificată se vor introduce puncte privind regionalizarea - federalizarea practic a ţării - şi acceptarea sodomiei drept "normalitate".

Reamintim că "regiunile DE DEZVOLTARE" există deja, au bugete, au conduceri stabilite deja de mult timp, proiectele coordonate de aceste structuri mănâncă deja de mult timp bani europeni sau autohtoni. De ce atunci mai este nevoie de introducerea regionalizării în Constituţie? Pentru că scopulş este federalizarea ţării.

Incriminarea pederastiei a fost abolită de mult. Dar pentru aceşti posedaţi care se învârt prin cercurile mafiei sodomite de la Bruxelles nu este de ajuns. În lupta lor dusă împotriva Bisericii lui Hristos şi a Europei Creştine un punct important îl are distrugerea conceptului de familie. Şi odată cu aceasta se mai marchează un nou pas spre controlul total al populaţiei şi reducerea numărului de europeni.

Cum aceste două prevederi sunt suţinute cu toată forţa de actualul Prim-ministru Victor Ponta - un autentic continuator al proiectelor de distrugere a ţării iniţiate de Emil Boc şi Mihai-Răzvan Ungureanu - devine evidentă necesitatea DEMITERII acestui impostor de la şefia Guvernului României.

Iar pentru ca Ponta să fie demis cel mai bine este să ne constituim în grupuri de presiune asupra parlamentarilor pentru că aceştia pot iniţia moţiuni de cenzură. Să-i hârţuim cu cereri de demisie până îşi vor lua câmpii!

Observaţi cum după ce aceste două probleme au stârnit valuri imediat cercurile propagandistice au intrat în acţiune prin aducerea în prim-plan a unor chestiuni secundare, penibile în băsismul lor. Nişte scandaluri scoase cu forcepsul din laboratoarele securismului neokominternisto-băsist. Cum e cazul, de exemplu, cu ridicola problemă a celor 300 de spartani parlamentari şi a unicameralului. Praf în ochi şi circ ieftin pentru prostimea hipnotizată de tembeliziuni.

Ca să arătăm ceea ce vrem NOI, ROMÂNII, cu adevărat trebuie să acţionăm. ACUM! Adresele pe care le voi publica de acum înainte le puteţi copia şi da mai departe. Sunt date PUBLICE, nu vă fie frică. Voi încerca să aflu cât mai multe numere de telefon, adrese de mail, tweeter, facebook, bloguri, siteuri. Pe cât îmi stă în putere. De aceea apelez ca şi alţii să facă acelaşi lucru: să cerceteze şi să facă public aceste adrese pentru ca parlamentarii să fie conştienţi că îşi pun în cap toată naţiunea română.

Sunt folositoare site-ul oficial al Parlamentului României  precum şi siteul hartapoliticii.

SENAT

CIRCUMSCRIPŢIA 43 DIASPORA

Viorel-Riceard BADEA (PD-L) - Colegiul uninominal NR. 1

Telefoane:
ţară:
004 021 3101911
004 021 3262860 

Italia: 003904321793225 şi 00393384492888
Republica Moldova: 00 373 22 839863

Fax:
ţară: 004 021 3101911
Italia: 003904321790737

Mail:
viorel.badea@senat.ro

Adresă: București, Piața Sf. Ștefan, nr. 9, sector 2 

https://www.facebook.com/viorelbadea.eu
http://www.youtube.com/user/SenViorelBadea
http://www.badeaviorel.ro/


Adrian ANGHEL (PSD) - Colegiul uninominal Nr. 2


Telefon
021.312.03.78

Fax
021.312.37.36

Adresa biroului parlamentar:
Calea 13 Septembrie, Nr. 1-3, Sector 5, Bucureşti




https://www.facebook.com/adriananghel360
https://www.facebook.com/adrian.anghel.senator 
http://adriananghel.com/

 
PS: pe siteul Senatului se observă dintr-o privire cum activitatea acestor doi indivizi este aproape nulă.

Niciun comentariu: