marți, 4 decembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 11 Camera Deputaţilor.

O întrecere a greilor în acest colegiu.

1. Gheorghe-Eugen NICOLĂESCU de la USL. Fostul ministru liberal al Sănătăţii cu studii economice. Biografia i-o puteţi citi pe Wikipedia sau pe pagina dedicată lui pe siteul partidului. Revoluţia a constituit un salt în activitate în domeniul hoteluri-restaurante în acela al industriei militare dacă veţi observa bine. Legislatura trecută a fost parlamentar de Călăraşi.

http://www.facebook.com/PNL.USL
http://www.facebook.com/pages/Eugen-Nicolaescu-Pagina-oficiala/522810751080557
http://eugennicolaescu.pnl.ro/

foto: http://ro.wikipedia.org


2. Sulfina BARBU, candidată ARD (PD-L). Pe Sulfinuş o mai numesc şi "8 procente", atât cât a luat la recentele alegeri locale pentru primăria Sectorului 4. Şi domniei sale îi putem citi biografia pe Wikipedia lucru care ne aduce în faţă şi câteva chestiuni dacă vom corobora cele aflate cu cele scris pe pagina dedicată partidului care a lansat-o. Observăm mai întâi că pedeliştii au o sfială să-şi pomenească firma sub care au activat ani şi ani de zile. Aceasta era PD-FSN, ca să fie clar. Apoi observăm că ceea ce a lansat-o pe firmamentul politicii româneşti pe Sulfinuş a fost exact primarul general al Bucureştilor ales în 2000 şi care a proptit-o la Direcției de Protecția Mediului și Educaţie Ecocivică a Municipiului Bucureşti. Să fie şi dânsa printre "femeile lui Băsescu"? Despre trăznăile fostei ministrese puteţi citi aici: Cel mai mult m-a amuzat înfierarea Taxei auto, măsură introdusă chiar de domnia sa. Vă voi mai reaminti alte propuneri băsiste pe care le-a îmbrăţişat cu toată ardoarea: regionaliozarea României; preconizata concediere a 120.000 de angajaţi în 2012; comasarea alegerilor; modificarea Constituţiei prin introducerea... cotelor de deficit în actul fundamental (lol); mai aproape de actualitate, fosta ministreasă o critica pe Rovana plumb pentru anularea cianurizării României, "act antieuropean"!!!. Din păcate prostia nu doare.

http://www.sulfinabarbu.ro/
http://www.facebook.com/SulfinaBarbu

foto: http://www.cdep.ro

3. Virgil-Marian COSMA reprezintă PPDD. Cred că o reprezintă şi pe candidata de la colegiul 8 a aceluiaş partid, foarte probabil consoartă. Şi mai reprezintă şi o prea puţin cunoscută Ligă Naţional Socială.

https://plus.google.com/100318759532192354909/posts
http://www.youtube.com/channel/UCPXUEe-0lQxZ9F1MLMinl1g/

foto: http://hartapoliticii.ro/


4. Florina-Gineta CHIRICUŢĂ propusă de PRM. O candidată căreia nici propriul partid nu-i cunoaşte faţa.

5. Avar-Balint SZAKACS-MARTON propus de UDMR. Locuieşte în Bistriţa-Năsăud.

http://www.facebook.com/balint.szakacs.14
http://parlament2012.rmdsz.ro/profil/szakacs-marton-balint

foto: http://www.facebook.com/balint.szakacs.14

6. Constantin-Alexandru BRATU propus de PER. Acum patru ani îşi făcea campanie pe cocalari.com, dacă e să credem ce scrie aici şi aici.

PRONOSTICUL MEU: Eugen Nicolăescu.

Niciun comentariu: