sâmbătă, 1 decembrie 2012

Candidaţii pentru Bucureşti colegiu cu colegiu. Colegiul 7 Camera Deputaţilor.

1 Violeta TUDORIE de la USL. Provine din rândul consilierilor locali. O persoană cu acelaşi nume se plângea iarna trecută că i-au rămas copii şi părinţii blocaţi de zăpadă - comentariul de la articolul acesta.

http://violetatudorie.ro/
http://www.facebook.com/violeta.tudorie

foto: http://www.facebook.com/violeta.tudorie

2. Tudorel PRUNĂ este candidatul ARD. Dintr-un interviu reiese că ar face parte din gaşca lui Boagiu. "Am ales sa activez in cadrul Paratidului Democrat, considerand ca ideologia acestui partid mi se potriveste" declară domnul Prună pe Facebook. În 1997 (când a intrat în politică) PD-ul era un partid socialist.De câţiva ani a devenit popular. Întrebarea de zece puncte: care este ideologia pe care o susţine?

http://www.facebook.com/PrunaTudorel

foto: http://www.facebook.com/PrunaTudorel

3 Marius PĂUNIŢĂ de la PPDD. Alt candidat fantomă. În Comisia de Cultură a CGMB există (sau exista) un Marius AURELIAN Păuniţă, ceea ce înseamnă că vorbim de o altă persoană. Sau poate mă înşel.

4 Dorel VULPOIU trimis în luptă de PRM. Ziarist la Activ Sport, pe pagina de Facebook a publicaţiei desfăşurându-se o aprigă campanie de promovare a candidatului. Ideile domniei sale le putei afla şi vizionând interviul de aici.

foto: http://www.ziareaz.ro

5. Tivador BIRO de la UDMR, persoană despre care nu am euşit să aflăm nimic.

PRONOSTICUL MEU: presiunea pro-USL şi anti... îşi va spune amprenta puternic într-un colegiu unde lipsesc candidaţii cu notorietate.




Niciun comentariu: