vineri, 22 aprilie 2016

UITE CINE SE DELIMITA DE MARIAN MUNTEANU!

Aţi mai auzit până în aceste zile de Raeţchi-Scaraeţchi? Eu, în afară de afişele de care te loveşti pe toate străzile, n-aveam habar cine e tipul. Cică e candidat la Sectorul 5 şi s-a întărit târtiţa în el contra "extremismului legionar". Numai că s-au găsit nişte băieţi să se uite şi în trecutul catindatului revoltat. Ţi au descoperit că respectivul a fost consilier parlamentar al deputatului... Corneliu Ciontu. Consilierul unui PRM-ist! Ceea ce îl face, nu-i aşa?, mai frecventabil în faţa mahărilor liberali! Dar oare numai acestui fapt să se datoreze ascensiunea fulminantă? Neh! Pentru că băiatu' e băiat de băiat, adică al lui Geo Raeţchi, ăla cu "Zi-le domnu' Geo!", aşa ne informează "ZiariştiOnLine" - uite aici e link-ul
 
Deocamdată să observăm că prin această filieră se deschid uşile către Varan, că Varanul fiind patron de Antenă 1, automat şi porţile politice şi oengiste se deschid vajnicului "antiextremist". Dar numai atât? Ei bine, NU! Ia uite aici ce dă de înţeles însuşi răposatul CORNELIU VADIM TUDOR, deşi remarcăm că ţinta nu era un guşter cu muci la nas precum Scaraeţchi ăsta, ci un veritabil dinozaur precum Corneliu Ciontu:
 
"O vreme, Ciontu a vagabondat, bezmetic, de la un partid la altul. În răstimpuri, îşi vărsa lapţii în fosta secretară Olimpia, ex-soţia lui Geo Raeţchi. "
 
O fi chiar mama genialului combatant? Da, chiar ea este. Aşa ne spune un contra-candidat al dânsului, Cătălin Stochiţă:
 
"In afara de talentul de a “ciordi” munca si ideilor oamenilor din Sectorul 5 Raetchi are o singura calitate remarcabila oportunismul demonstrat pe traseul politic PRM-PC-PNL. Dorinta de a parveni politic este dublata de fervoarea cu care pupa in fund pe oricine l-ar ajuta putea in cariera politica de la Doamna Gorghiu – CoPresedintele PNL, Cristian Olteanu- Consilier General, Presedintele PNL Sector 5, seful clanului Olteanu care a devalizat RADET si Electrica si finatatorul campaniei electorale a lui Raetchi pina la regretatul Corneliu Vadim pentru care lipea afise electorale in anul 2004 si Corneliu Ciontu, cel care l-a angajat consilier la Parlament si l-a lansat in politica din milostenie la rugamintea doamnei Olimpia, secretara sa si mama “geniului politic” Ovidiu Raetchi"
 

Niciun comentariu: