sâmbătă, 23 aprilie 2016

SITUAŢIA DIN TVR: câţiva din lista de mai jos ar trebui să ajungă la puşcărie

Aflăm că excluderea TVR din cadrul Eurovision e cauzată de datorii faţă de EBU acumulate în ultimii 8 ani. dar cine-s indivizii care au condus instituţia şi, deci, care ar fi trebuit traşi la răspundere, asta văd că nu mai spune nimeni. Atunci îi amintim noi pe respectivii directori ai TVR:
 
- 2007-2010 Alexandru Sassu, în mandatul căruia s-au derulat alegerile prezidenţiale câştigate de Băsescu (al doilea mandat) şi la care TVR a cedat ruşinos dreptul de a prezenta dezbaterile între candidaţi. Nu numai ruşinos dar şi ILEGAL
- 2010-2012 Alexandru Lăzescu. preşul cu care se ştergea Băsescu pe picioare şi în mandatul căruia doamna colonel Rodica Culcer tăia şi spânzura la redacţia ştiri
- 2012 (dar nici măcar o lună de zile) Radu Călin Cristea
- 2012-2013 Claudiu Elwis Săftoiu, ce a pendulat politic între Marinar şi Varan
- 2013-2015 Stelian Tănase, fost tartore la GDS şi, sub preşedinţia sa la TVR, tartore şi la instituţia publică de vreme ce a oprit chiar în timpul emisiei un documentar celebru ("Moştenirea clandestină")
- 2015-prezent Irina Radu

Sub mandatele unora de mai sus camarila 'telectualilor lui Băsescu (Patapievici, Liiceanu, Pleşu) a încasat bani frumoşi. Am dori să ştim şi câţi. Poate o anchetă DNA s-ar lăsa şi cu arestări în rândul ăstora. În perioada lui Stelian Tănase remarcăm şi reşapare unor goarne băsiste pescuite indeosebi de laBe1TV, cocoţate acum pe sticla telejurnalelor postului public. Am dori să ştim iarăşi câţi bani sunt în joc şi pe ce criterii s-au făcut angajările. O fi rost de DNA şi aici?

Niciun comentariu: