miercuri, 10 iunie 2015

Ipocritul deceniului - MIRCEA BADEA!

Mai ţineţi minte cum, după alegerile prezidenţiale, acest năimit al tovarăşului general Voiculescu făcea spume la gură împotriva feisbuciştilor şi bloagărilor? Ba mai ţipă şi cum el, Mirciulică (care o ia în bărbică, de la motociclică) nici nu şi-ar arunca ochii pe net, că, deh!, chestiile astea (blogurile) sunt pentru nişte d-ăia, imbecilizaţii... Vă mai amintiţi? Hai, răspundeţi sincer!

Pănăacum l-am lăsat dar uite că mi-a venit şi mie, nu ştiu de ce, să i-o trântesc maimuţoiului de la Antene. Jivinei ăsteia care uită (cât de interesat? - a se traduce prin "în funcţie de câţi euro?") lucruri împotriva cărora scuipa foc pe nări. Nu numai lucruri, ci şi persoane - ami un "general Izmană", mai un Rus...

Dar revenim la cestiune. La bloggăreală, adică. Le acea activitate cu care pretindea Minciunică a fi paralel - adică a nu se întâlni niciodată. Pesemne orbeţii care se uită în gura lui or fi crezut. Ei cred pe oricine. L-au crezut pe Iliescu, pe Roman, pe Năstase, pe Băsescu. Aşa că iau de bună şi ce le îndrugă papiţoiul. Aşa că să fie cla - Minciunică NU STĂ PE D-ALDE ASTEA! Nu le are el cu feisbuce, bloage, ciripiteli... Neh, nici vorbă!

Doar că ne uitarăm noi în spate. Am făcut un efort şi am dat o verificare. Şi... CE SĂ VEZI? BĂDIŞOR AL NOSTRU ARE SITE! Nu e site-ul de cultură pe care voia Jandarmeria să-l bage în dubă în 2012. E un site sub formă de... blog! Vai, ce oroare! Şi începe (mai corect, reîncepe) în ianuarie 2009, dată de la care postează cam neîncetat.

Dar oroarea e şi mai mare dacă ne aruncăm ochii în partea dreaptă a site-ului. Observăm acolo că Mircea badea îşi publică cele mai recente tweetturi, dintre care unele... fac trimitere la contul său de Facebook (!?). Ba mai mult, o aruncare de privire pe Youtube arată că posedă şi acolo un cont, dacă nu mai multe. În care există un hiatus de vreo patru luni. Pesemne atâta a fost nevoie ca să-şi revină după şocul alegerilor. Ori te pomeneşti că l-a cuprins de la un moment dat jena şi şi-o fi şters înregistrările din acea perioadă lipsă?

Mă, prin ce minune să ne explicăm această activitate intensă? Să ne fi minţit domnu' Badea? Neee, nu credem! Badea e cel mai cinstit, cel mai viteaz, cel mai cel de pe planetă! Şi nici nu credem că ar avea timp! Păi el cu "Gura presei", el cu Gâdea, el cu radioul, el cu Brimă, el cu cafteli, el cu şpagatul, el cu înotatul... Păi câte să mai facă şi el în acelaşi timp? Aoleo! Păi nu cumva şi la el, ca şi la madame Pleşcoa, tot postaci, tot postaci?
http://www.mircea-badea.ro/blog/hello-world/



https://www.youtube.com/channel/UCzKE-swzI_o4xwcMaQ0mpxg/videos


Niciun comentariu: