sâmbătă, 8 decembrie 2018

Feisbuci, slugoime a Ciumei roșii pederaste

Iarăși m-am procopsit cu o suspendare pe platforma zisă de socializare a lui Zuckenberg. O platformă mai degrabă de socialistizare, de vreme că mesajele scursorilor roșii sunt permise, conturile fake al șobolănimii roșii nu pățesc nimic, răspândirea mesajelor anarho-bolșeviste e sprijinită cu brațele deschise!

De data aceasta sunt blocat pentru o perioadă de 30 de zile. Dar există și o parte bună. Au devoalat, prin însuși mesajul de avertizare, că scopul lor, al jivinelor de la FFacebook, e să sprijine cu toate forțele tot ceea ce ține de mesajul socialist. În cazul României, tot ceea ce ține de PSD. În cazul de față e protejat un răspândac comunistoid - Petre Băluță. Dar o privire mai atentă observă că se încearcă - în perspectiva alegerilor - și limitarea daunelor electorale aduse de politicile pederaste la care partidul mafiotului Dragnea a aderat. E vorba de Raportul Estrella votat de socialiștii români de la Bruxelles.


Nu întămplător, purtătorul de cuvânt al PSD este un vajnic participant la Gay Pride.


E de constatat și că măsura ce mă vizează vine la câteva zile după ce o ziaristă de prestigiu - Roxana Iordache - a fost supusă aceleiași pedepse. Alăturarea nu face decât să mă onoreze.

Concluzia? PSD - CIUMA ROȘIE!


Niciun comentariu: