joi, 17 noiembrie 2016

Hârtia de turnesol a filorusismului

Rusnacii au o tactică perversă de a cuceri minţile şi de a-şi păstra influenţa. JOCUL LA DOUĂ (sau mai multe) capete. Ei crează mişcări radicale (anarhiste, bolşevice, seculariste, pe scurt "progresiste"). Nu ştiu cum se face dar, în cea mai mare parte - sau de la un anumit punct încolo - aceste mişcări se pun pe compătimit oropsita Rusie. Ba că e înconjurată de duşmani, ba că e supusă emargourilor, ba că nu-i tratată egal. Această mişcare eminanmente "de stânga" are drept obiectiv să sape la temeliile morale ale Vestului, adică ale societăţilor creştine. Şi cunoaşteţi dumneavoastră evantaiul de teze vehiculate de extrema stângă şi de tovarăşii de idei. Finanţarea - pentru că să nu uităm că există şi finaţare - e făcută prin părţi terţe, prin acei miliardari roşii care susţin cu elan "progresismul". Soros nu e nici primul şi nici ultimul de această teapă. De exemplu, Armand Hammer vă spune ceva?

În faţa acestui curent Rusia are grijă să construiască o contrapondere botezată fie "tradiţionalistă", fie "naţionalistă", "suveranistă". Dacă pui lupa pe aceste mişcări "de dreapta" se observă cum le lipsesc nişte elemente hotărâtoare spre a fi, de exemplu, în acord cu creştinismul, fie el şi eretic. Cât o fi de catolică să zicem formaţiunea politică a doamnei Le Pen? Păi nu prea este! Aceste formaţiuni servesc, la momentul potrivit, să sprijine politicile Moscovei.

Dar care e hârtia de turnesol prin care AMBELOR extreme le e divulgată obedienţa răsăriteană? Păi priviţi cum sar în sus atunci când se preconizează adoptarea unor măsuri minime de securitate naţională. Sar în sus! De exemplu, că România nu ar trebui să aloce 2% din PIB pentru apărare naţională. Ca un făcut, şi extrema stângă, şi aceşti "dreptaci" vopsiţi se vor apuca de plâns pe umărul "săracului popor supus la biruri".

Niciun comentariu: