luni, 16 martie 2015

Jurnaliştii spun lucruri trăznite: astăzi, TVR

Ora 14, Telejurnalul de la Televiziunea publică. Momentul ştirilor externe, pe undeva departe de începutul emisiunii. Deh, ştirile grave nu interesează publicul românesc, zice-se. A reapărut Putin, după 10 zile de absenţă, una neliniştitoare. Şi pentru a da frisoane, preşedintele rus a pus în stare de alertă Flota Nordului. După care urmează delirul: aceasta - Flota Nordului - se pregăteşte în cadrul unor mari manevre militare desfăşurate... în Marea Nordului! Adică, ce să mai verifice şi băieţii ăştia cu Mircea Radu în frunte. Dacă Flota e din nord, hai să bage şi marea respectivă tot din nord. ce atâtea complicaţii. Oricum telespectatorul mioritic şi îndeosebi telectualul păşunist n-are habar de Baltica sau de Artica. Ce să-i mai producem confuzii. Aşa că las-o aşa că merge!

Şi ca să nu credeţi că aberez eu, vă invit să auziţi cu propriile urechiuşe trăznăile debitate pe postul public accesând imaginile video de la linkul alăturat:

http://stiri.tvr.ro/putin-a-dat-ordin-pentru-plasarea-flotei-nordului-in-stare-de-alerta-inspectii-si-exercitii-militare_57856_video.html#view

Niciun comentariu: