miercuri, 7 august 2013

Minciunică Mircea Marian şi corolarul său clerical, popa Stoica

Pentru Mircea Marian minciuna este congenitală. Precum băsismul pe care-l îmbrăţişează. Dar nu numai minciuna şi băsismul. Putem adăuga şi ura anticreştină, ivită poate din ateismul militant mai curând decât o posibilă apartenenţă la vreo sectă. Combinate toate acestea cu o imensă doză de cretinism.

Cine este acest Mircea? mă veţi  întreba. Unul dintre veşnicii invitaţi laBe 1TV şi la Naşu - posturi de televiziune unde neoprotestantismul este la el acasă. Pentru că o imagine spune mai mult decât zeci de vorbe, mai jos îi puteţi contempla figura de bou sinistru

foto: www.cotidianul.ro

Inepţiile acestui bou trebuiesc tratate de obicei prin ignorare dar iată că ura împotriva românismului promovate de acest cretinoid m-au făcut să fac trimitere la vomitivul personaj. Este vorba de recentul reportaj BBC care ia în dicuţie Biserica Ortodoxă Română.

Pe scurt, doi reporteri ai BBC au făcut un material video care se ocupă de Ortodoxia actuală românească, de "controversata" Catedrală patriarhală în construcţie şi, în general, de religiozitatea românilor. Există şi o variantă audio mult mai extinsă - şi mult mai nuanţată! - a reportajului, şi la finalul postării veţi găsi linkuri spre acestea.


La o zi după difuzare, hop!, îşi face apariţia în peisajul mediatic şi acest maimuţoi cu figură de babuin chelios, cu un articol în celebra fiţuică băsistă "Evenimentul Zilei", purtând un titlu ce se înscrie total în practcile dezinformării: "La fiecare trei zile, o biserică este construită în România". Se dă de înţeles că respectivii ziarişti britanici ar fi exprimat asta dar NU! Nu aflăm pretinsul citat citat nicăieri. Doar în mintea întunecată de imbecilism a pitecantropului zEvZec.

Despre producţia jurnalistică trebuie spus că o contribuţie importantă şi-a adus-o - prin ignorarea doleanţelor trimişilor organului de presă britanic - celebrul "popa Stoica", o figură sinistră şi ea prin gafele erorile de comunicare prin incompetenţa afişată ostentativ. S-a eschivat cât a putut atunci când cei doi ziarişti au cerut posibilitatea unui interviu cu o persoană reprezentativă din fruntea Bisericii. Nu a vrut să-i primească tartorul, nici nu a vrut să-i pună în faţă cu cineva competent de la Bucureşti. I-a trimis la plimbare, cum s-ar spune. Uite în schimb că Înalt prea Sfinţitul Pimen al Sucevei a putut să le acorde atenţie şi nu a găsit nici un impediment din cele afişate de acest satanic popă Stoica.

Uite-aşa ajung extremele să-şi dea mâna! Cu bărbi a la Mircea Marian şi popa Stoica.




Reportajul radio:

http://www.bbc.co.uk/i/p01cpcy7/


Niciun comentariu: