luni, 27 februarie 2012

Trăznaia zilei

Nu este una ci E mai multe ca să ne simţim bine că fără ele nu se simte oamenii bine.

Oamenii de cultură răspund prezent.
Preşedintele a făcut apel mai amu câteva săptămâni, întrebându-se unde s-au ascuns. Iată că s-au hotărât să-i dea sprejinul. Emeritul intelectual, filosof, psiholog, antrenor, agricultor şi patron Gigi "Jiji" Becali s-a alăturat renumitului profesor universitar doctor Elena "Nuţi" Udrea pentru a coace o alianţă, "Alianţa Civico, Agricolo. Şperţaro, Botanico, Ciobano , Fotbalistică". Sunt zvonuri că în curând se va alătura viitoarea academiciană, doctor, inginer, savantă de renume mondial, Elena B.

S-a stins lumina la Guvern.
"Nu e criză energetică", aşa s-a spus. Deci nu vă mai luaţi după zvonuri.

Găsit ACTA cu semnatară necunoscută. Se declară nulă.
Îia de la cultură spun că nu a fost omul lor; nici ăia de la Telecomunicaţii nu ştiu cine-i semnatarul; cică ar fi de la Ministerul Economiei, dar este invizibil , inodor şi incolor şi n-are paşaport. Te pomeneşti c-o fi semnăturat actualului premier, în vremea aceea şPION şef.

"Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor".
Asta-i de pe sticla ălora de la B1TV.   Adică, băi, viermilor, vouă vi s-a urcat democraţia la cap şi vă credeţi cetăţeni? Bei, ăştia, noi ne aflăm în republica Romană, cu imperator Traianus-Zeus şi societate sclavagistă. Gura că acu' pun cnutu' pe voi!

Niciun comentariu: