miercuri, 16 martie 2011

Despre sărbători şi reacţiile "ultraconservatoare"

Domnii înTârziaţi, rost-uiţi şi iudeo-tradiţionalişti se pare că n-au habar de tradiţiile ţării în care sălăşluiesc acum! Nimic nou sub soare. Se pare că jidovii trăitori mai cu mult timp în urmă cunoşteau câte ceva din tradiţiile popoarelor (chiar dacă aceşti tovi erau atei).

1. Păi bine Târziule şi Codrescule, voi, ăştia de daţi lecţii de ORTODOXIE tuturor, să n-aveţi voi habar că la noi, LA ROMÂNI (Dar nu numai. Cred că în toţi Balcanii) ne aflăm în zilele BABELOR care încep cu Mărţişorul şi se termină cu... 8 Martie. După aceasta... ziua Moşilor - a celor 40 de Mucenici. Greu, tare greu de aflat asta. Că mărţişorul se dăruia cu vremuri înainte şi bărbaţilor, da este adevărat, dar că ne aflăm în ZILELE BABELOR nu poate nega nimeni.

2. Toţi bolşevicii dar şi toţi anticreştinii (fie ei şi... sectanţi) au încercat să întineze sărbătorile fie prin conexarea acestora cu tot felul de momente ale "luptei muncitoreşti" (în ceea ce-i priveşte pe bolşevicii de diverse direcţii) sau prin inventarea de diverse "origini" aiuristice, mitomanii diversioniste cu pretenţii de corectitudine istorică. Surprinzător! Şi tov-ul Codrescu a marşat la aceleaşi apucături atunci când a declarat sus şi tare că Naşterea Domnului (Crăciunul) ar fi preluată din... păgânism (năzbâtia cu Sol Invictus). Curat tradiţionalism, coane Claudiule!

3. Şi uite aşa ajungem la altă sărbătoare "comunistă". Împrumutată de la "americani" via... Moscova (sic!). Te pomeneşti că şi aici s-o sărbători vreun eveniment din istoria evreilor? Dar cum să nu! Este vorba exact de Profetul Ieremia, de unde numele de Armindeni. Dar ce nenorociţi Românii ăştia! Să facă ei amintire de momente din Istoria Sfântă în loc să asculte de ceea ce îi spun filfizonaţii cu origini pe Volga şi vorbitori de idiş. Care îi explică lui, poporului român, cum stă traba cu sărbătorile astea româneşti.

4. Pe domnii tradiţionalişti ai lui peşte prăjit în ulei rânced ăi supără NUMAI ŞI NUMAI faptul că oamenii se pot bucura de ceva, pot sărbători, pot dărui. Şi pot mulţumi şi sfătui, precum Patriarhul României într-o scrisoare. Dar, ca orice lup în piele de oaie, nu-i supără nici otrăvirea prin mass-media a înţelesului sărbătorilor, a desfigurării, a negării, nici îndemnurile la desfrâu. Îi vedeţi sărind în sus faţă de porcăriile aacelea cu "Chipandale"? Ei aşi!  Domnii tovi sunt tradiţionalişti. Amintiţi-vă şi de acele specimene care se arată ofuscate de faptul că de Crăciun sau de Paşte Românul încearcă să se comporte ca un... boier. Ce e asta? Cum adică să aibe ospăţ în casă? ce este risipa asta cu atâtea daruri? Dar unde ne credem? Fiţi mai "creştini" tovarăşi! Mai "tradiţionalişti"!

Niciun comentariu: